nukuin hyvin, kiitos

  • liquidsunshine

Kissan rauhoituttua sain itsekin unta. Unohdin pistää aamuksi herätyksen, mutta eipä tuo haitannut kun tänään on vapaata. Illalla yhdet fuksiaiset, joihin pitäs mennä käymään. Ja menenkin. Mutta se huomisen koulutus vähän painaa päälle, pitäs kymmeneltä olla paikalla. Ja varttia vaille neljä loppuu. Vähän jännittääkin, kun vuosi ollut siitä systeemistä taukoa. Jos tänään katselisi vähän biisejä. En mä muista enää varmaan yhtään niitä ulkoa. Onneksi on levyt myös.

Tälle päivälle mietin, että olisin käynyt kampaajalla. Sitten soitin tosta puhelinlaskusta, jossa mun mielestä oli 70 euroa ylimääräistä. No eipä ollutkaan. Datasiirtoraja oli ylittynyt. Joopa joo. Muistin että molemmissa liittymissä rajaton siirto. No. Nyt sit ei auta kun ensi viikolla maksaa toi. Toinen lasku on onneksi pieni. Herää jälleen kerran kysymys, että miksi ihmeessä mulla on kaksi liittymää. Jaa-a. On vaan. Jos joskus koittaisi niitä ominaisuuksia yhdistää. Niin että ei mulla taida olla varaa kampaajaan vielä kuukauteen.

Tänään on nenäpäivä. Mulla ei ole nenää. Ja ne on kuulemma ärrältä loppu. En siis hommaa sellaista. Olisin mä voinut sen verran laittaa rahaa hyvän asian puolesta. Minimaalinen summa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:12

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus