paljon rahaa

  • liquidsunshine

Joku voitti lotossa sen viis miljuunaa. Nice. Se en ollut minä. Not nice. Tosin en pistänyt kuponkia menemään, joten se siitä.

Mietin vaihteeksi reaktiota mahdollisen (siis mahdottoman) voiton kohdatessa. En kyllä kertoisi kenellekään heti. Kaikkein parasta olisi yllättää vanhemmat ja veljet maksamalla niiden lainat puis. Omatkin jopa. Ehdottomasti tahtoisin myös oman asunnon. Autosta en ole niin varma. En halua ajaa Helsingissä. Ainakaan keskustassa :P Ehkä mielummin hommaisin pienen auton verran maksavan soittimen. Hakisin Saksasta, Englannista tai Japanista. Miksei Jenkeistäkin, osaa ne kai jotain... Mökille rakentaisin uuden tönön, kun porukat on sitä nyt monta vuotta suunnitelleet ja arponeet.

Joo-o. Aina on kiva suunnitella.

Tämä päivä on mennyt flunssaillessa. Kyllä tympi. Koko talven flunssat kerralla, jei. Ulkona olisi ollut perfetto sää pitkää lenkkiä ajatellen. Aurinkoa! Haahuilin sisätiloissa ja koitin hengitellä. Yskänlääkettä ja nasoliinia, panadol hottttia ja ibumaxia. Väsytti, muttei nukuttanut. Lopulta kuuden maissa kuukahdin sohvalla istuessa. Kahdeksalta heräsin ja kas - kuume oli lopultakin noussut. Ei sitä enää ole, sen verran hikoiluttaa.

Olen muuten aika hehkeä näky.

Huomiselle olisi luvassa musiikkinäytelmä Leppävaarassa (onneksi osana yleisöä). Jos vaan jaksan lähteä. Nou kustannuksia, paitsi seutuliput ja kaffittelu kaverin kanssa.

Ja nyt ei sitten nukuta ollenkaan.

4 kommenttia

liquidsunshine

27.4.2008 00:33

Olis ne ees voineet antaa vaikka rahat takaisin :P

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

liquidsunshine

27.4.2008 00:36

Jossain Helsingin museoista on mun mielestä toi palautus-systeemi. Että jos näyttely ei miellytä, voi pyytää rahat takas... Olisko ollu peräti Postin museo x) En kyllä kehtais varmaan.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

27.4.2008 01:31

Edesmennyt sukelluksen opettajani sano aina tohon lottovoiton tavotteluuni ku surkutelin rahan menoa sille taas jotain liikkeestä ostaessani että,
"kuule paa vaa neki lottorahat säästöön ni jää muuhun rahat" :) joo no aika harvoin oon lotonnu ja vielä harvemmi voitanu joten on tossa viisaudessa perääkin...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:02

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus