Paluu juurille

  • liquidsunshine

Ruohonjuurille. Tai johonkin. Eli sinne, missä olen syntynyt. Kymmenen minuutin päästä olen väestörekisterissä taas hämäläinen. Välillä ehdin olla kuusi vuotta helsinkiläinen ja vuoden verran kemijärveläinen. Kymmenen päivän päästä tiedän, olenko hämäläinen pidempään kuin kuukauden tai pari.

Meni ihan pikkusen hermot iskään tuossa illalla. Keskusteltiin juhannuksesta ja tämä pari olutta ja vähän viiniä nauttinut henkilö alkoi avautua siitä, kuinka häntä ei huvita pätkääkään nämä meidän perinteiset mökkijuhannukset. No ei ne nyt ihan hirveästi aina muakaan, mutta aikuinen ihminen nyt voisi silti suhtautua vähän kärsivällisemmin. Ihme marttyyri. Ei nyt jaksa sen kummemmin tähän avautua siitä, mitä kaikkea se sanoi. Kyllä mä sen ymmärrän, että vituttaa kun akat hössöttää ja rouva on pinna kireällä kaikista ruoanlaitoista jne. Ja saunojat ei muista laittaa puita lisää seuraavia varten. Ei mua tuollaset vaivaa kuin ehkä sen viisi minuuttia varsinaisella tapahtumahetkellä. Koitin sanoa marttyyritulvan väliin, että eihän se yksi hankala äidin siskoista ole tulossa edes mökille. Eli ei riitoja tiedossa. Sekään nyt sitten ei auttanut.

Mua inhottaa, kun parin kaljan tms. jälkeen iskä näin vanhemmiten on alkanut avautua. Ehkä sillä on 58 ikävuoden kriisi. Kaljamaha sillä ainakin on.

Mutta tässä samalla mulla on myös huono omatunto. Kun onhan se mulle tärkeä ihminen. Ja ei tästäkään muuttamisesta olisi tullut juuri mitään, jos se ei olisi suostunut ajamaan. Sitä toivoisi vaan, että vanhemmista säilyisi näkyville ne hyvät puolet, joihin lapsena tottui. Jooo-o. Se siitä.

Täytyy käydä loput lehdet vielä läpi ja sitten unta kaaliin. Seiskalta ylös.

3 kommenttia

villervalla

21.6.2007 13:01

Moi taas...I'm back;)Mä pidän peukkuja sulle tossa 29pv sitten että pääset sinne opiskelemaan!! Lupaavalta ainakin kuulosti ne sun omat fiilikset siitä miten se kakkosvaihe meni...Hyvää Juhannusta!!(Koittakaa kestää siellä mökillä...)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

liquidsunshine

22.6.2007 01:39

Hyvä nimi xD Saas nähdä mitä juhannusmökkeilystä tulee, kun äiti on kipee. Sen olis parempi pysyy kotona ja petissä, mut arvaa ny pysyykö.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:23

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus