perillä

  • liquidsunshine

Kotikotona. Ja heti olen riidellyt yhden veljistä kanssa. Hohhoi. Pinna saattaisi kärähtää äidillekin, mutta pidän suuni kiinni. Juu.

Kovin lämmintä täällä sisällä. Ei toimi ajatukset, kun puoliksi väsy ja puoliksi muuten vaan koomassa x) Nyt ei parane kuunnella mitään biisiä enää juutuubista, muuten tulee itku.

Huh hellettä siis ja petiin.

Paitsi että.

Iskä haki mut asemalta. Kotipihaan tullessa pohdin, hakisinko Stockmannin paria paikkaa. Aamutäydennystä tai jotain mitä siellä nyt oli. Iskä tuumasi, että paljonkohan mulla sitten saa olla hommia, jos meinaan jotain tukea hakea. Itse olin ajatellut asian niin, että mikäli saisin Stockan työn, en tarvitsisi tukea. Ja voisin pitää ne oppilaat, jotka olen luvannut ottaa. Iskä oli sitä mieltä, että en tekisi muuta kuin pitäisin nämä 5-6 oppilasta ja koittaisin saada tuen. Niin... Täytyy miettiä. Yllätti taas, miten paljon tämä kyseinen vanhemmistani on oikeastaan työttömyyden kannalla.

Surr surr sanoo aivot.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:20

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus