rrrrrrrairai

  • liquidsunshine

Veljen lakkiaiset oli ja meni, kivat juhlameiningit. Tänään aamulla lähdin kasin jälkeen junalla, hyökkäsin kotona käymään ja suunnistin pikapikaa Suokkiin. Treenit + jeesustelukeikka siellä, minkä jälkeen pikkkkknikille kaverien kanssa. Ne oli ehtineet olla jo tunnin siellä, kun mä pääsin paikalle. Mutta jaksettiin silti aurinkoilla monta tuntia :) Sukellusveneen lähellä oli aika mukava alue kans, yleensä melkein aina menty sinne kallioille tykkien tykö.

Kisu makoilee tossa nyt tyytyväisenä, kun oon taas kotona. Käytin sitä puistossakin, halus vaan löhötä nurtsilla. Löyty pullonkorkki, jossa oli teksti "Jeesuksen tähtimerkki? Kauris".

Tuntipväkirja ja matkatiedot täytetty ynnä lähetetty. Muistutin työtodistuksestakin samalla. Ja tän päivän keikkahenkilölle pistin postia, että kysyy milloin se palkka tulee maksuun. Jos se tulee vasta kesäkuun lopussa, en ota sitä. Joutusin odottamaan 4 viikkoa palkkakuittia, että vois lähettää sen toukokuun tukihakemuksen kanssa käsittelyyn. Jos ne maksaa vaikka puolen kuun paikkeilla, ajattelin kyllä kyetä odottamaan.

Joopasenjoo. Vantaan tuntiopepaikasta ei ole kuulunut, haastattelukutsua siis. Eikä yhdestä toisesta. Mut en ihan hirveästi edes odottanutkaan. Huomenna olis pääsykoe Lahdessa. Kattelin just bussi- ja juna-aikatauluja. Juna tulee mulle halvemmaksi... Siitä on pidempi kävelymatka, mut jos ajoissa lähtee niin mikäs siinä sit kävellessä. Vielä ei jännitä, iskee tietysti aamulla niin, että on huono olo koko matkan. Plääh.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:47

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus