ryhdistäytyminen?

  • liquidsunshine

Kesällä -07 tapahtui oikeastaan se repsahtaminen, joka on syynä tämänhetkiseen ulkomuotoon. Pohjoisessa tuli liikuttua päivittäin ja syötyä ehkä vähän fiksummin. Mutta nimenomaan liikuttua. Kesällä sitten palasin helppokulkuisempaan elämään ja siihen, että syötiin paljon ja kas - pudotetut yli 10 kiloa palasivat vauhdilla.

Tuon jälkeen onkin sitten seilattu eestaas eri kilomäärissä ja vaikka menneenä syksynä olin ryhdistäytyvinäni syömisen kanssa jne, painoa on itseasiassa enemmän kuin koskaan tähän mennessä. En syytä joulua, koska sen aikana ja jälkeen vaakalukemat eivät ole muuttuneet. Syytän mieluummin laiskuutta ja huonoa itsekuria.

Onneksi hyvä kaveri muutti syksyllä samaan rappuun. Tämän vuoden puolella on käyty jo aika monella sauvalenkillä. Kymmenen minuutin päästä olen menossa soittamaan ovikelloa ja sitten lähdetään taas. Huomiselle on semi-sovittu pidempi lenkki, Arabian rannikolle. Meikäläinen tarvitsee sen liikkeellepakottajan.

Ruokailua pitäisi järkeistää ja säännöllistää. Tänään nukuin kahteentoista ja heräämisen jälkeen suusta vatsaan on kulkenut vasta lasi tuoremehua. Miksen tehnyt puuroa vaikka, kun tykkään siitä? Ihan hyvä kysymys. Taloudellinen tilanne heittelee, kun työt on mitä on. Kuria rahankäyttöönkin siis tarvittaisiin. Ja ruoanlaiton suunnittelua.

Tää on nyt taas tätä kirjoittamista vaan. Mutta äiti lupaili sponsoriapua vaikka johonkin jumppakorttiin tms. joululomalla. Ajattelin kysyä, jos se voisi kustantaa vuoden jäsenyyden yhteen painontarkkailuhommaan. Saas nähdä.

Nyt ylös ja ulos.

Tämä blogikirjoitus ei ole kommentoitavissa.