siitä toiminimestä

  • liquidsunshine

Kollega sanoi tänään, ettei koko yritystä olisi kannattanut perustaa. Verot olisi saanut hoidettua toista kauttakin, ihan laillisesti. Miksei kukaan sanonut sitä silloin, kun tuskailin... En ilmeisesti saa edes ansiosidonnaista päivärahaa, kun mulla on tätä toimintaa, jossa olen itse pomona enkä työntekijänä. Ihan kiva jos/kun niin käy.

Ne verolaput ei ole tulleet vieläkään. Eli en tiedä paljonko pitää maksaa ennakkoveroa niistä tuloista, jotka on yksityisoppilaista. Voihan ketunpärse. Anteeksi ruma sana.

Lauantain illanistujainen meni sen sijaan mukavasti. Meitä oli yhteensä kuusi ja ruokakin kelpasi. Tosin chiliä lipsahti hieman runsaasti, joten sopassa riitti jälkipotkua enemmän kuin yleinen makumieltymys yleensä sulattaa. Mutta soppa tuli syötyä smetanoineen päivineen. Jälkiruoka herätti ihastusta ja kysymyksen: "mistä tätä saa?" Vastasin, että keittiöstä. Hehhee. Kaveri luuli mun ostaneen kyseisen terriinin. Eli onnistuin leipomuksessani mainiosti =) =) =)

Nyt petiin. Puhtaat lakanat ja kaikki.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:12

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus