sitä samaa soppaa

  • liquidsunshine

Lauantaina käytin rahaa 4 ja puoli euroa, sunnuntaina 2 ja puoli, eilen en ollenkaan, tänään on mennyt tasan neljä. Kahden seutulipun verran pitäs vielä vähintään jostain kiskoa, toivottavasti ei tartte luottokorttia käyttää. Niin että kun tilillä on euron verran rahaa, lauantaina tehty megasoppa oli hyvä homma - sitä vedän edelleen.

Tuli kevään neljäs ei-kiitos-emme-valinneet-sinua-muttakiitoskiinnostuksestasi-kirje työnantajataholta. Perjantaina tulee viides + tieto ekasta koulusta, joka sekin on kielteinen. Eikä tässä kohtaa auta jossittelu ja ällöpositiivinen ajattelu. Ite tiedän kuinka paskasti soitin siellä kokeessa :) Juhannuksen jälkeen tulee sitten se koulutieto, jota odotan enemmän. Luulisin, että olisi mahdollisuuksia. Mutta niin ne on luulot ennenkin olleet päin pebaa, eli en valmistaudu mihinkään vielä syksyn osalta.

Tunnin päästä pitäs olla matkalla yhen soittokaverin tykö kahden muun kamun kanssa. Ei innostanut eilen, ei tänään aamulla eikä varsinkaan nyt. Sinne pitäs viedä jotain, ollaan kuulemma menossa Sellon kautta. Niin tuota. Ei mulla o varaa mihinkään. Ehkä voin maksaa kavereille sitten myöhemmin. Inhottaa vaan jäädä velkaa. ARGH.

Ulkona on niin harmaata kuin Suomen kesä voi olla. Sentään vielä ei sada. No joo. Ehkä toi iltahomma piristää, oon ainakin päättänyt olla ulisematta ääneen enempää. Kitisin jo päiväseuralle tarpeeksi.

Siinä tän päivän kirjeessä vaan teki tiukkaa se, että paikan sai taas yksi kaveri. Hohhoijaa. Haetaan sitten ensi keväänä taas.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:47

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus