Sumuisaa edited

  • liquidsunshine

Joka kerta tässä käy näin. Keskiviikkoisin on vaan luento viideltä, joten aamu ja aamupäivä ja päivä ja iltapäivä on vapaata. Nukun joka kerta kahteentoista. Vaikka kuinka laittaisi puhelimeen herätyksen ja herätyskellonkin sen lisäksi. Niitä tekemättömiä hommia jotka-olisin-voinut-tehdä on turha jossitella.

Venyttelyä ohjelmassa seuraavaksi. Tukkoinen olo.

***

Yksi lapsuudesta asti tuttu ystävä sai lapsen pari päivää sitten, tuli 10 päivää etuajassa. Oli vissiin ollut sairaslomallakin. Mutta kaikki mennyt synnytyksessä silti hyvin. Silti kesto kauhistutti mua - 15 tuntia. Onhan niitä pidempiäkin urakoita, tiedetään. KuiTenKin... Serkun vaimo on raskaana ja laskettu aika oli lauantaina. Ehkä tuo toinen tenava syntyi sen etuajassa, mitä tämä toinen on sitten myöhässä x) Haha. Itse synnyin 2 viikkoa myöhässä. Laskettu aika oli Sibeliuksen synttäri ja John Lennonin kuolinpäivä. Jälkimmäisessä tapauksessa vielä sama vuosikin kyseessä. Vaikka eihän kukaan sitä silloin tiennyt. Niinpä niin.

Joka tapauksessa. Jälleen kerran on tullut omaa suhtautumista lapsiin. Viime talvena rutisin niistä, jotka olivat mun pitämissä muskariryhmissä. Rutina nyt johtui eniten varmasti siitä, ettei mulla ollut tarpeeksi koulutusta siihen työhön. Kaikki pienet olivat kuitenkin mukavia, kun yksilöinä heitä ajattelen. Tänään tuli uusintana Härkää sarvista-ohjelma, jossa oli aiheena kolmoset. Itse olen miettinyt, haluanko ollenkaan lapsia. Tähän mennessä en ole halunnut. Enkä itse asiassa vieläkään. Veikkaan, että asian laita muuttuisi, jos sitä jonkun kanssa alkaisi heilastella sillä tavalla vakavasti.

Enkä mä tiedä, olisinko hyvä äiti. Vastuu tuntuu nyt ajatellen ihan hurjalta. Kun omakaan elämä ei ole järjestyksessä - ei vakituisia töitä jne.

Parempi lopettaa miettiminen ja mennä tiskaamaan loput astiat. Puoli viideltä lähdettävä oppimaan asioita.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:11

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus