the day of doing nothing

  • liquidsunshine

Eilen illalla oli kaikenmaailman ahistuksia. No ne meni ohi, suurimmaksi osaksi. "Kun en ajattele sitä, en aktiivisesti muistakaan sitä." Kuumeen kuitenkin pukkasi ja öklötysolon. Ne meni ohi siinä puoli viiden, viiden kieppeillä yöllä. Tuli hiki ja uni <3

Aamulla uni jatkui. Ja jatkui. Lopulta pistin viestin kaverille, että en kykene lähtemään puolenpäivän konserttiin. Aiheutin todennäköisesti jonkinlaisen pettymyksen. Mutta kun ei jaksa, niin ei jaksa. Seiskalta illalla olisi ollut toinen konsertti, jossa samainen kaveri soitti myös. En jaksanut sinneKään. Harmitti. Köpöttelin lopulta seiskaksi tonne Makuuniin palauttamaan leffat - ja vuokraamaan Kinkkuelon ekan kauden. Siitä Reijon kauppaan (se oli jopa kassalla :D) ja kotiin. Mitään ei tehnyt mieli, joten kauppareissu kesti typerän pitkään.

Telkkarissa on näillä hetkillä loppumassa jälleen kerran Shakaali (taimitensenykirjotetaan). Pari kertaa sen jaksoi katsoa, mutta miksi TAAS pitää näyttää sama?

Hmm. Mun masu ei vissiin oikein tykännyt syömisestä :/

Mut joo. Kinkkuelot katsottu (pikkusen välillä kelasin) ja ulkona kaavitaan koneilla vihoviimeisiä lumimöykkyjä. Hiekkaa ne varmaan suurimmaksi osaksi on. Oli jokseenkin ankeaa kävellä asioille. Missään ei ole enää valkoista.

Jaa niin. Yöllä löhösin sängyllä ja kattelin läppärillä Joulutarinan. Alkupuolella vetistelin, lähinnä varmaan omaa surkeaa oloa, mutta oli se juonikin vähän itkettävä x) Tänään päivällä tirautin välillä muutaman pisaran, kun piti yksinään möllöttää.

Mitä mun Olisi Pitänyt tehdä tänään? No: kirjoittaa pari esseetä la-su koulutusta varten, imuroida, mopata, viedä roskia ja lehtiä, puunata kylppäri ja keittiö.

Mitä tein? No: nolla esseetä, ei siivousta, peruin koulutukseen menon.

Silti en jaksa vaivata päätä huonolla omallatunnolla ihan koko aikaa. Ja hyvä mieli on senkin takia, että tuli viime viikon sijaisuuksista jo palkkalappu - maksupäivä on maanantai. Lokakuun tuesta ei vielä tietoa, varmaankin ensi viikolla tulee. Vuokran maksoin jo. Marraskuun tukihakemuksen pistän maanantaina postiin.

Mulla ei ole joulukalenteria. Eka vuosi näin.

4 kommenttia

Anonyymi

29.11.2008 01:01

Mahdanko kuvitella vai onko sittenkin vaan silmät auennu itellä.Meinaan että kun ite iski alakuloa päälle ni sitte sitä tunkee joka paikassa vastaan.On kai tossa pimeessä vuodenajassa sittenki se oma masis taikansa:/

Aikansa kutakin.Sitä aurinkoa ja valoa odotellessa :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

irga

29.11.2008 22:49

Halit naapurin hyeenalta. Snurf. Kyl se tästä. Glöksäilyä voisi olla reilun viikon päästä joskus. Viestin, kun kaikki asianosaiset olen saanut hengissä kiinni.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

liquidsunshine

29.11.2008 22:52

Tänks :) Viestikäämme siis.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:52

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus