tiedotetta - edited

  • liquidsunshine

Sen tekeminen jää aamupäivälle. Ongelmana on nyt se, että riittääkö tulostimessa muste. Saa luvan riittää. Ja toisena ongelmana aikataulu. Eka oppilas on pois, mutta jos menen myöhemmin, joudun metsästämään jotakuta avaimellista henkilöä. Mulla ei sitä ominaisuutta ole. Tai avaimia kyllä on, mutta niistä ei tuolla tiloissa ole apua.

Hmm. Tiistaina on puolilla oppilaista eräpäivä ja keskiviikkona lopuilla. Kolme on tähän mennessä maksanut. Saa nähdä moniko on muistanut edes antaa laskun.

Polvessa on mustelma kompuroinnin jäljiltä. Ei kylläkään ole kipeä, eli nou hätä. Varsinainen informaatiopläjäys tämäkin.

***

Tänään pääsee illalla pitkästä aikaa katsomaan balettia Oopperaan. Lippu on jääkaapin ovessa, ettei tarvitse viime tingassa tonkia sitä jostain paperikasasta, kuten välillä on käynyt.

Oon vähän huolissani nuorimmasta veljestä. On vissiin ihastunut (toista kertaa) ulkomaalaiseen typyyn, jonka tuntee netin kautta. Eivät nuo ole koskaan tavanneet ja näillä näkymin tuskin tapaavat, ellei jompi kumpi voita lotossa. Jenkkilään on pitkähkö matka. Jooooo-o. Olen otettu luottamuksesta, jota veli osoittaa kertoessaan fiiliksistään. Mutta samalla koitan nätisti saada sanottua, että pitäisi nyt jalat vaan maassa. Kyllähän tuo väittää pitävänsäkin.

Kisu itkee eteisessä. Taidan mennä paijaamaan.

2 kommenttia

liquidsunshine

28.1.2008 10:08

No nyt sen tietää sit kaikki x)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:07

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus