tjoooooooh

  • liquidsunshine

On ollu aika väsynyttä viime päivinä. Tai viikonlopun (eli to-ma, aamuun) olin porukoilla. Muurahaiset ahdisteli tokana yönä, joten loput siitä yöstä ja pari seuraavaa nukuin telkkahuoneen sohvalla. Ihan mukavasti siinä pötkötteli.

Tarttis reenailla entistä enemmän. Hinkua olis, mutta täällä kotona se ei oikein toimi. Liikaa muita virikkeitä. Aamupäivällä onneksi kymmeneltä reenit, eli pakko hinautua koululle. MUTTA vien sitä ennen putken huoltoon, eli reenit pitää vetää vanhalla soittimella. Ja sehän on sitten kivaa. Not. Toivottavasti nykyisen saa Pian takaisin. Elättelen toiveita, että vielä kuluvan vuorokauden aikana, jopa.

Yhen tyypin kans kommunikoin päivällä. Se asuu turhan kaukana. Siksi olikin kohtalaisen turvallista sanoa sille, että se on kiinnostava. Kun ei tartte nähdä sitä missään ja sitten hävetä sanomisiaan. Mutta valitettavasti kuulemma minä myös olen. Eikä tää nyt oikeastaan auttanu asiaa laisinkaan. Et semst.

Veljellä meni kirjotukset just ja just läpi - opettajien arvosteluilla. Nyt sitten jännitetään sinne toukokuun loppupuolelle asti lopullisia arvosanoja. Mä niin toivon, että se pääsee ylioppilaaksi. Onnistuisi siinä asiassa, niin saisi puhtia muuhunkin elämään.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:48

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus