today

  • liquidsunshine

Today I've been mostly paying taxes. Laskin paljonko maksettava ennakkoveron täydennystä viime vuodelle, jotta ei tule nuita mätkyjä edelleenkään.

Ja edelliseen liittyen vähän ahdistaa, kun vain kolme yhdestätoista on maksanut laskun mulle ajoissa. Well, onneksi riitti rahat.

Päivän kirpparikierros muutti muotoaan rutkasti. Kaveri lähti tänään Dubain suuntaan ja oli lähdössä sitä varten vielä asioille, menin seuraneidiksi. Rahanvaihtoa, apteekkia ja sit kahvilaan. Sielläkin puolet ajasta meni kuunnellessa puolella korvalla ko. kaverin puhelua yhden toisen kanssa (se toinen kylläkin soitti sille). Siitä suunnistus nuottipuotiin, jossa mun piti katsoa itselleni uutta soitettavaa ja kaverin hakea yksi saapunut tilaus. Nooooooooo. Siellä oli sitten kaverin eräs vanha ope ja nämä muistelivat menneitä ja sopivat tulevia. Tietenkin oon iloinen, että toiselle on mahdollisesti tiedossa sijaisuutta pariksi kuukaudeksi jne. Mutta vähän tympi kun ei ehditty keskenään jutella juuri ollenkaan. Olisin kaivannut mielipiteitä biisivalintaankin.

Valivali.

Positiivista päivässä on se, että uskaltauduin puntarille ja se näytti miinusta.

3 kommenttia

liquidsunshine

31.1.2009 00:31

Haa, unohtu: kävin yhellä kirpparilla itekseni sen nuottikaupan jälkeen :D En kylläkään ostanu mitään. Kotimatkan varrella oli ikävän sopivasti punnitsejasäästä (en punninnu itteeni kuitenkaan siellä, hehe) -> kuivattuja mansikoita <3

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

liquidsunshine

31.1.2009 00:32

Nii ja kiitos :))

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:50

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus