tsuppiduaa

  • liquidsunshine

Moi. En o jaksanu täällä nyt käydä lukemassa oikeastaan yhtään mitään pariin päivään tai sillä viisiin. Hoooo.... Paitsi että blogien otsikot käyn välillä kyllä kurkkimassa.

Nyt on uus pääkin itsellä, ihan jo fb:ssa esitelty tapaus. Ai laik it. Ö lot. Vielä kun toi takaraivon pyörre oppisi ihan vähän asettumaan nätimmin.

Maanantaina jatkuu taas työt, syysloman jälkeen. Maanantaina alkaa köyhäilykuuri, rahan suhteen. Sitä ei vaan kertakaikkiaan saa mennä muuhun kuin välttämättömyyksiin (ruoka, laskut, vuokra, työmatkakulut). Entistä varmemmin näyttää siltä, että paljon juhlittu ja etukäteen iloittu veronpalautus (reilut 900 euroa) menee tän vuoden ennakkoveron täydennykseen. Viime vuodesta tuli vähennyksiä mukavasti, kun oli soittimen täysremontti jne. Tältä vuodelta ei varmaan tuu edes omavastuu täyteen, eli ei voi tehdä mitään merkintöjä. Samapa tuo.

Maanantaina alkaa taas myös eräs projekti, tällä kertaa vanhemman vuosikerran kanssa samaan aikaan. Se on kylläkin aloittanut jo aiemmin. Laskeskelin jo tavotteita, vaikka sen oon kyllä huomannut, että tässä hommassa niitä ei kovin paljon pidä asettaa. Korkeintaan johonkin parin vuoden päähän. Tai jouluun 2010.

Että semmosta. Ulkona sataa vettä ja vietin illan kattomalla kaksi leffaa. Hyviä ne oli, taas kerran. Sunnuntain sulopuuhaksi on muodostumassa (sitten aamupäivällä) putkimiesleikki. Olin viikon pois kotoa ja kas, kylppärissä HAISEE. Haju paikantui hyvin nopeasti lavuaariin. Hajulukon ja koko putken putsaus odottaa... Viimeksi siellä oli moskaa, mutta ei hajua. Nyt on varmaan sitten molemmat. Hyi helvetti jo valmiiksi. Onneks on pönttö lähellä oksentamista varten.

Näihin kuviin ja tunnelmiin,
öitä.

5 kommenttia

Hofstadter

18.10.2009 11:06

Biltemasta saa semmoista aika vänkää biologista viemärinpuhdistajaa. Siinä on mikrobeja jotka syövät moskat viemäriputkista. Itse olen niitä käyttänyt eivätkä ole viemärit sen jälkeen haisseet. Kokeilepa jos toimisi.

Karhupumppu on myös ihan hyvä investointi. :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

liquidsunshine

18.10.2009 13:38

Khuuuuul, moskaa syövät mikrobit kuulostaa vähän kun laittaisi alieneita putkistoon :D Onko se kallista? Toki voisin ihan itsekin etsiä tämän tiedon, vaan kun en Just nyt viitsi.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Hofstadter

20.10.2009 12:58

Ei se mitään hirveen kallista ollut, muistaakseni jotain kuutisen euroa pullo. Ja sitä lirautetaan vain vähän kerrallaan viemäriin joten yksi pullo riittää aika pitkäksi aikaa.

Siinä oli jekkuna se että jos käyttää jotain vahvaa putkenavaajatököttiä, se tappaa ne mikrobit, joten tökötin jälkeen pitää aloittaa se alienien kolonisaatio uudestaan.

http://www.biltema.fi/osteri/osteri.cgi?tuote=36392&sivu=36392.htm&ryhmaid=93

Joo, eihän toi maksa mittään, alle vitosen pullo.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

liquidsunshine

20.10.2009 22:23

Tack så mycket för informationen :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus