tuomisia (edited version)

  • liquidsunshine

Ah, kotona... Kyllä huomasi taas, että on tottunut olemaan itsekseen. Vanhimman veljen kanssa saa pitää pinnasta kaksin käsin kiinni, ettei napsahda paikoiltaan. Se on vaan joskus ihan uskomattoman ärsyttävä edelleen. Tämän vierailun aikana ei kuitenkaan riidelty, oikeastaan ollenkaan, mikä tuntuu saavutukselta.

Tuomisiksi rohmusin yhdet sukkapuikot ja kahdet pitkät puikot. Toiset on numeroa 6 eli pääsee työstämään iiihanaa tumman turkoosia lankaa, joka vaatii tuon kokoiset välineet. Lisäksi valitsin pieniä nappeja pehmoisten eläinten silmiksi, sikäli kun saan aloitettua niiden tekemisen ja moiset onnistuvat. Muinaiset ristipistohommat kaivoin esille myös. Kangasta oli vielä ja lankoja aika hyvin. Joulutähtiä voisi tehdä ja ehkä kuusia, niihin oli ohjeetkin tallella.

Tosin kaikki tää käsityö-askarteluinnostus kielii siitä, että välttelen tärkeämpiä hommia. Kuten tenttiin lukemista ja muutamia paperihommia. Jospa kuitenkin saan otettua itseäni niskasta kiinni.

***

Muistin katsoa Not born to rockin (taimikäseuusohjelmaon) subilta. Hehhee... Ei se yritys ihan onneton ole sikäli ollut, että kaikilla niillä neljällä on erinomainen rytmitaju ja sävelkorva. Ja kaikilla mun käsittääkseni halu "tehdä" rokkenrollia. Toni Wirtasen kommentit ja muistelot oli hauskoja, samoin muiden rok-patujen. Ja uuh-håmå-hongisto (olen oppinut nimen, toim.huom.) oli lähetyksessä! Iiih. No joo. Eipä se juuri mitään puhunut. Enämpi se parrakkaampi mies aukoi suutaan. Tyypilliseen tapaansa aika vittuilevaan sävyyn. Mutta eipä tuo kai muuta olisikaan voinut sanoa. Menis vielä maine muuten x)

3 kommenttia

villervalla

12.11.2007 13:32

Ei se oo vittuilua ...se on sarkasmia;)

...Janne H. on varmaan tooosi ylpee kun sen ykkösfani *hehee* on oppinu sen nimenki jo....

Ihqua: Tampereella ihanvikavika biisi oli Yö Päivää Keinuttaa....hyvin toimi ilman Tuomaksen syntikoitakin....Mut ei sentäs Satua Peikoista tullunna:(

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

liquidsunshine

12.11.2007 16:51

Arvasin et tulee sanomista xD Okei, Sakasmia.

Pitiki kysyy oliks hyvä veto Treella :) Ja eihän voi saada katsos makeaa mahan täydeltä... hehhee

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:11

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus