typerä ohjelma

  • liquidsunshine

Katselin tekstitv:stä aamun ohjelmatarjontaa (nothing). Aamupäivällä sentään oli jopa kiinnostava ohjelma. Ilona Rauhala oli nimi, ilmeisesti tuon haastattelijan. Vieraana entinen ammattimuusikko, joka oli käsivamman takia joutunut lopettamaan uransa ja miettimään uusia vaihtoehtoja.

Ei mitenkään harvinaista nykyään, ne käsiongelmat siis. Jotenkin tuntuu, että omana opiskeluaikana niihin oikein urakalla alettiin kiinnittää huomiota. Omalla opettajalla oli järkyttävän näköinen rannetukilaite, juuri siksi, että käteen sattui soittaessa. Tuki auttoi keventämään soittimen painoa, tai siirtämään sitä eri kohtaan kädessä. Hän alkoikin sitten käydä Ranskassa eräällä fysioterapeutilla, jonka ansiosta tukea ei enää tarvinut pitää. Aika uskomatonta sikäli, että soittamisesta luopuminen olisi hänelläkin lopulta ollut edessä. Päästiin opiskelukavereiden kanssa tutustumaan kyseisen fysioterapeutin menetelmiin, kun opettajamme piti ergonomiapajaa. Mulla ei vielä ole ranteiden ja sormien osalta ollut ongelmia, mutta selässä on. Ja rutkasti. Niistä onkin toisella ergonomiakurssilla puhuttu erään osteopaatin ja toisen fysioterapeutin kanssa puhuttu. Sain muutaman ikioman liikkeen, joiden pitäisi helpottaa oireita. Kun niitä vielä tekisikin...

No. Äsken loppunut ohjelma telkkarissa oli aika tylsä loppujen lopuksi. Ohjelman juontaja on psykologi, mutta ei mielestäni ollut kyllä vieraalle avuksi. Ja itseäni en pystyisi kuvittelemaan hänen "asiakkaakseen". Kai pitäisi pystyä analysoimaan, että miksi ei. En tiedä. Ei vaan tuntunut, että hänen tyylinsä analysoida ja tulkita asioita olisi johtanut Mihinkään. Tuskin vieraana olemisesta oli kyseiselle muusikolle juurikaan hyödyksi.

Että semmoista.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:14

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus