vaatteiden karsimisesta

  • liquidsunshine

Niin. Sehän käy helposti, kun muuttaessa kuljettaa vaatteita mustissa jätesäkeissä. Sitten purkaessa ei pura kaikkea kerralla, jättää esimerkiksi suurimman osan alusvaatteista yhteen säkkiin. Ja sen säkin sängylle avonaisena ja itse kirjoittelee netissä päättömyyksiä. Niin, kissa voi mukavasti lirauttaa pienet pisut sinne säkkiin ja sitten herättää huomiota koittamalla peittää tekonsa kaapimalla säkkiä kovasti.

No. Ehkä viidet pikkarit heitin pois, kun ei jaksa ruveta sadasti pyykkäämään niitä. Muut säilyivät kuivina ja lirautuksettomina.

Katsoin Oprahia eilen. Joku hääsuunnittelija taimikälie siellä vieraili ja näytettiin, kuinka upeita (ja jumalattoman kalliita) häitä se on järjestänyt. Mutta mielenkiintoisin vaihe oli, kun näytettiin ko. MIEHEN (kyllä, se oli siis mies) kotia. Lähes kliinisen siistiä. Paras vinkki tuli siinä vaiheessa, kun oli puhe vaatekomeroista ja kaapeista. Eli vaatekaapin siistinä pitäminen ei maksa mitään. (Sama koskee mitä tahansa kaappia, esimerkiksi keittiössä.) Vinkki: jos et vuoteen ole pitänyt jotakin vaatekappaletta, anna se ihmiselle, joka tarvitsee sitä sinua enemmän. Muistaakseni puolen vuoden "käyttämättömyys" antoi syyn jo harkita luopumista.

Että semmoista. Tänään sinne tanssikeikalle. Siis soittamaan. Yöllinen kypsyneisyys kyseistä hommaa kohtaan on mennyt ohi. Kivaa päästä esiintymään =) Täytyy järkätä se kansio vaan vielä, eli tunkea loput nuotit sinne. Ja katsoa, että on aakkosjärjestyksessä. Jos sisällysluettelon vielä pykäisi.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:13

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus