viikko ja pois

  • liquidsunshine

Viime lauantaina tähän aikaan oli jokseenkin helpottunut olo, kun oli oma osuus tutkinnosta ohi. Loppupäivä opistolla meni häärätessä ruokien ja tarjoilun kanssa. Vähän vituttaa kun jotkut ei viitsineet tehdä mitään, mutta onneksi ei vaikuttanut lopputulokseen. Neljältä istuttiin kuulemassa konsertti ja sen aikana tuli viesti, että kisulla on joku hätänä. Skippasin jatkot ja läksin porukoille.

No kisu on nyt jo Melkein normaali. Se hiipii enää vaan vähän tossa eteisessä ja pelkää vaan vähän vessan ovea. Ja välillä lehteä/kenkiä/toista ovea/laatikkoa/muovista kassia. Tänään vien sen Helsinkiin kotiin ja ollaan siellä ens torstaihin. Josko se normalisoituisi siellä kokonaan. Meinasin pistää, että rauhoittuisi, mutta nythän se on ollut ihan ylirauhallinen. Oon saanut nukkua viimesen viikon ajan täällä yöt ilman yhtään herätystä aamuviideltä tai niillä main. Kisu on nukkunut joko mun jaloissa tai huoneen nurkassa korituolin alla, hyvässä piilossa. Se on muutenkin nukkunut ihan älyttömästi. Eilen illalla vähän suostui leikkimään ja hyppi keinutuolin (puisen sellaisen) selkänojaan. Liukui alas istuimelle.

Helsingissä ei oikein odota mikään tai mitään, mutta en mä jaksa toista viikkoa just nyt olla putkeen täälläkään. Koitan raivata ja siivota kämpän ko-ko-naan. Paitsi toisen asukin huoneen.

Nurtsilla on räksä.

Ei o rahaakaan taas, mutta onneksi toukokuun tuella sai maksettua heinäkuun vuokran. Tuli kesäkuun viimesenä päivänä sopivasti. Toivottavasti kesäkuun raha tulee viikossa eikä kahdessa.

Sormet on ihan turvonneet, kun eilen käytiin Ideaparkissa ja syötiin siellä pizzat. Oli hyvää, mutta mun versio jokseenkin suolainen. Janottaa edelleen. Omat ostokset rajoittui huovutettuun kisu-rintaneulaan ja Suklaamestarien inkiväärisuklaaseen. Vai suklaahan? Kumpikin kuulostaa hölmöltä. Jos olisin pari kokoa pienempi, olisi löytynyt liikaakiin kivoja vaatteita. Yourfacen mekkoja muutama - ovh:t oli 99-179 euron väliltä ja alennushinta 39,00. Vähän harmitti, mutta ei niille kyllä olis ollu just nyt ees käyttöä.

Piknikille olis kiva lähteä, mut budjetti taitaa olla luokkaa euroshopper/rainbow-limppari. Tosin ei niissä mitään vikaa. Kaverit vaan on lomilla eli muualla. Ehkä meen itekseni.

Pikspoks. Ny pakkaan loput kamat ja suuntaan kymmentä vaille kahden junaan.

4 kommenttia

Hippi-Ronda

4.7.2009 16:09

mitäs kisulle kävi?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

liquidsunshine

4.7.2009 23:48

Se oli yhtäkkiä säikähtäny jotain, vaikka mitään ei näkyny. Oli ensin kiskonu vessan oven ali semmosta mattoa, mut ei siinäkään mitään sitten ollut kun äiti ja iskä oli tarkistanu. Nyt täällä omassa kodissa se on lähinnä nukkunut, ylläripylläri... Saa nähä kauanko rauhaa kestää :P

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Snoukka70

5.7.2009 13:21

Voi pikkusta mönttiä! *Lähettää rapsutuksia möntille* ja sulle *ISO HALI* :-)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:46

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus