yöllisiä mietintöjä

  • liquidsunshine

Ei tästä mitään syvällistä kyllä tule.

Puhtaat ja kuivat pyykit haettu narulta. Pitäisi vielä laittaa lakanat sänkyyn ja pyydystää yläkaapista varapeitto. Työkamat voisi katsoa valmiiksi, jos huvittaa. Veikkaan, ettei huvita, joten se jäänee aamupäivään.

Toiminimiehdotuksia mulla on vasta yksi. Ja olin suunnitellut aamulla vieväni sen lomakkeen... Mutta tuntien itseni, mikään mitä suunnittelen tekeväni ennen töitä maanantaiaamuna, ei onnistu. Eli tähtään keskiviikkoon. Kuten tein viikko sitten. Laiskuuttahan tää lähinnä nyt on, myönnetään.

Puolentoista viikon päästä on seuraava klassikkoluento. Siihen mennessä luettava Hirvenhiihtäjät, Vänrikki Stoolin tarinat, Nummisuutarit ja Seitsemän veljestä. Että siinä sitä urakkaa. Yksi noista on omana, kolme lainassa kirjastosta. Torstaityöpaikka sijaitsee samassa talossa kuin eräs kirjasto, mikä on oikein mukavaa. Siellä nimittäin on ollut aika hyvin nuita kirjoja.

Mut mut. Ny ne lakanat. Ja sit suihku. Sen jälkeen unille =)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:15

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus