Contour

Vähän harrastuksia, paljon töitä ja nukkumisesta on turha runoilla. Blogi on alkanut sinkkuuntumisen jälkeen ja varmaan loppuu kunnollisen naisen iskiessä.

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2011.
Seuraava

Valkeaa  1

Ei sentään päivällä satanut lumi jäänyt maahan.

Kuten jo pari merkintää sitten totesin: Renkaat voisi vaihtaa muutenkin kuin keskellä yötä, varsinkin jos on tarkoitus aukoa jarrut samalla. Saavutus sinänsä oli havaita seuraavana pävänä että yksi jarrupaloista oli kolossaan väärin päin. Renkaat sentään meni oikeille pyörimissuunnille.

Tänään tuli viesti puhelimeen- tasan yksi enkä enempää kaivannutkaan. Minut oli eilen ymmärretty väärinm mut ei se mitään. Voi loton tehdä huomennakin.

Yöllä oli varsin kylmä. -1 auton mittarissa kotitiellä.


Luonnossa  1

Jos jotain voisi parantaa eilisen elämänmenosta se olisi uusi kitinänvaimennin ja paikanvaihto yhden onnellisen kanssa.

Mut ei se mitään- aina ei voi voittaa. Tällä menolla lotossa alkaa tulla tulopuolta. Sekin toki auttaisi jos näkisi paremmin nuo keväiset routasiirtymät. Tarvii tällä menolla ruveta suunnittelemaan ilmajousia- ulosjoustoa kun on riittämiin, mutta jousen progressio on sellainen että maavara on suht pieni.

Toivottavasti yhden kauniin auton omistaja ei loukkaantunut kun kutsuin sitä joulukuuseksi. Hassua sitäpaitsi että join simaa ja söin loistavia munkkeja talossa jossa en koskaan uskonut käyväni.

Varsinkin silloi kun seurueessa on yksi tai kaksi kiinnostavaa naista niin kolmantena tai viidentenä pyöränä olemisessa on oma haasteensa, mutta hyvä reissu siltikin.

Mitä sit tulee paikanvaihtoon niin voisihan sitä peuroja katsella aamulla ikkunasta, paimentaa kissoja ja koiria Vapun päivänä ja aamuherätyksen soisi kukko+ emäntä. Noi siis niitä plussia. Miinukset selkiästi se että lauman muiden eläinten paimentaminen vaatii paljon ja liika on liikaa.

Näiden satojen kilometrien saldona sanoisin että ajellaan toistekin- siinä tapauksessa jos molemmat oisi sinkkuja niin mun vastustuskykyni ei riittäisi sanomaan ei suorallekaan ehdotukselle, mutta varattuna ja varattuihin se riittää. Toivottavasti mahdollisimman moni oli eilen ja on tänään puhtaassa luonnossa puhtain mielin.

Täytyy vielä lisätä että niin sanotussa paikallisbaarissa vietetyn kolmituntisen aikana näin ja kuulin varmasti parhaan karaoke-esityksen koskaan. Esittäjä oli kaunis Paula ja ilman taustahälyä olisi voinut laittaa sellaisenaan levylle.

Alla är fulla och alla vill knulla, tai jotain siihen suuntaan.


Seuraava