Contour

Vähän harrastuksia, paljon töitä ja nukkumisesta on turha runoilla. Blogi on alkanut sinkkuuntumisen jälkeen ja varmaan loppuu kunnollisen naisen iskiessä.

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2013.
Seuraava

Ei enää  1

Kyllä sitä ihminen on joskus puhelimensa orja. Tänään ihmettelin kun vieras numero oli kovasti koittanut tavoitella. Ensin silloin kun keikuin perävaunun päällä- tai niin ainakin luulen. Seuraavan kerran kun ajoin asiakkaan luo ja vielä kolmannen kerran kun olin rämpimässä kolmannen asiakkaan saviläpeen.

Minulla oli pieni aavistus mitä asia saattaisi koskea ja soitinkin takaisin saviläpikierroksen jälkeen ensi tilassa. Ei ollut tällä kertaa puhelinmyyjä vaan jotain joka saattaa johtaa joko johonkin hyvään tai sitten pahaan pettymykseen.

En oikein tiedä mitä ajatella, mutta sen tiedän että lopun päivää hymyilytti.

Häirikön mobilisoima kaksi viikkoa Deluxea on sitten takana. Ehkä tekstini on vaan kertakaikkisen pelottava ja kukaan terve normaali nainen ei siihen uskalla vastata.

Lisäksi huomasin tänään tietyssä kaupassa kuinka heidän arabikahviensa juurilla kasvaa sieniä. Sehän tarkoittaa että kaupassa on sisällä tuotettuja itiöitä. En tiedä oliko ne syötäviä, mutta totesin henkilökunnalle että taitaa olla kahvin kanssa symbioosissa.

Jos näin on niin aikaisemmin ostetut ja tänään jaetut taimet tulevat kuolemaan pian.

Sitä kauppaa vastapäätä on kyllä kaupunkin kauneimmat naismyyjät. Varmaan vielä joku pudottaa siellä silmänsä ja kävelee jonkun korkean hyllyn nurin.


Aloitatko puhelusi valheella  1

Hei missä päin maailmaa olet kysyin kilpailevan firman kaverilta. Hän sieltä sitten vastasi olevansa menossa poraamaan paikkaan X.

Minä sit totesin vaan että milläs meinaat porata kun toinen porakone ei ole jäljiltäsi paikallaan vaunun sisällä ja toisesta on kahva poikki. Korjaisit välillä noita vehkeitä perkele.

En ruvennut koottuja selityksiä enää enempää kuuntelemaan ja turhaahan se olisi ollutkin. Mikäköhän siinä totuuden kertomisessa on niin kovin vaikeaa...

No paskaviemärin tulvaputki tuli sentään rassattua auki ja jatkettua tien alta ilman että yhdenkään autoilijan tarvi peruuttaa. Harvoin olen ateriasta kieltäytynyt, mutta tänään jääkapissa köllötellyt valmis karamellipossu houkutti.


Seuraava