Contour

Vähän harrastuksia, paljon töitä ja nukkumisesta on turha runoilla. Blogi on alkanut sinkkuuntumisen jälkeen ja varmaan loppuu kunnollisen naisen iskiessä.

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2014.
Seuraava

Kuusi jalkaa ja risat  1

Kuulin tänään aika pahasta tapauksesta. Siihen liityi helikopteri, eläinlääkäri ja ilmeisesti ihminen joka tarvitsi ja tarvitsee edelleenkin apua. En tiedä kuka häntä pystyisi auttamaan, tai miten hän on siihen jamaan joutunut.

Harrastamisen pitäisi olla kivaa, siitä pitäisi saada elämyksiä, ehkä kavereita ja tietysti sisältöäkin elämään, mutta se ei silti saisi olla koko elämä ja harrastuksen loppuminen elämän loppu.

Miljoonat ja taas miljoonat ihmiset kamppailevat saadaakseen ruokaa ja puhdasta vettä. Täällä taas ihmiset ovat harrastuksensa vuoksi valmiita pilaamaan vaikka oman juomavesikaivonsa veden, näkemään suunnilleen nälkää ja elämään yli varojensa.

Kalliopora on periaatteessa helppokäyttöinen työkalu. Kivi ja kallio ei vaan aina ole helppoa.

Katselin tänään kuinka paljon kiveä irtosi neljällä pikku napsulla, mutta niiden eteen joutui porari tekemään hurjasti töitä. Viidennessä kolossa terä on varmaan edelleenkin.

Sillä kohtaa kalliossa näytti olevan halkeamia moneen vinoon suuntaan ja halkeamissa maataa. Pora menee ensin hienosti ehjään kiveen, mutta halkeaman kohdalla suunta muuttuu, reikään tulee ympäriltä enemmän tavaraa kuin pora ehtii puhaltaa ja kun terä juuttuu tulee porarille hiki.

En jäänyt niin pitkäksi aikaa että tietäisin mitä tapahtui napsujen 5 ja 6 jälkeen, mutta oletan että huomenna tähän aikaan päivästä sen tiedän.


Idioottiautoiluvideo  1

Muuannen Skoda farmarin kuskilla on ilmeisesti käynyt huono mäihä- siis niin huono että hänen toimintaansa on katsottu reilut 520000 katselukertaa. Todennäköisesti yksi tai useampikin tunnisti auton, autoilijan ja varmaan monikin ajotavan.

On jopa mahdollista että minäkin olen nähnyt sen saman autoilijan, saman auton ja yhtä vaarallisen ajosuorituksen ja kirjoittanut siitä. Enkä siis tarkoita peilijäällä kännykkään puhumista lapsi kyydissä.

Edit. tuo ylinnä mainittu tilanne oli kuvatekstin mukaan kuvattu Hauholla VT 12:lla.

Myös asiakaspalvelu voi olla idioottimaista, kuten tänään nähtiin. Oli siis tilattu kuljetus ja nostokone sinne toiseen päähän keskelle ei mitään. Sitten siinä jakeluautossa kuitenkin oli ihan kunnollinen nosturi, mutta kuorma pakattu siten ettei sinne saanut liinoja väliin.

Kyllähän sen purettua sai, mutta turhaa hommaa kun olisi voinut lähetyspäässä laittaa liinat ympälle edes yhteen nippuun ja sitten nostaa loput kyytiin.

Naapuri sai siltansa ja terasssia lukuunottamatta mökki styroxinsa.


Betonipossuja  1

Betoniauto oli aikaisessa. Pumppu meni perille asti, mutta betoni kannettiin koneella pumpun suppiloon.

Sen perään seurasi poijunpainojen valuharjoitukset, ulkotäytön aloitus ja toteamus ettei naapurin toimittama rumpuputki ollutkaan liitettävissä noin vain

Onnistumisesta en tiedä, mutta valoimme sitten betonisen liitosholkin silä varalta ettei muovista tai rautaista löydy.


Seuraava