Contour

Vähän harrastuksia, paljon töitä ja nukkumisesta on turha runoilla. Blogi on alkanut sinkkuuntumisen jälkeen ja varmaan loppuu kunnollisen naisen iskiessä.

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2015.
Seuraava

Sata kilsaa pääsemättä edes kaupunkiin  1

Aamulla oli aikainen herätys. Syynä oli irronnut tuulilasi.

Vuosien varrella on kaikenlaista vauriota tullut vastaan, mutta tuo on ihan ainutlaatuinen tapaus. En tiedä oliko vika liimassa liimaajassa. puhdistuksessa vai onko karmi kiero tai lasi puristettu huonosti karmia vasten. Nyt se on kahtena kappaleena teipin varassa.

Siihen sitten päälle reilu työpäivä soran lastaamista ja levittämistä kunnes yhdestä vehkeestä räjähti rengas ja sen perään käydä vielä kylvämässä hiekkaa oman hoitoalueen ulkopuolelle.

Jos on syystä tai toisesta vaihdettava urakoitsijaa niin ottakaa nyt ainakin sellainen firma millä edes yksi raitis työntekijä ja työhön vaadittavat koneet ja laitteet tai valmius hankkia ne. Ihan vaikka persujutut.

HML tiltu kusee ja pahasti. Tuomelaa remontoidaan Tuonelan malliin. Paperilla kaikki näyttää hyvältä, käytäntö on 7 päivää viikossa palkatonta kurjuutta.

Lehdessä taisi lukea että työmaa näyttää esimerkillisen siistiltä- no pitäähän sen näyttää, koska olisihan se noloa jos joku kävisi toteamassa että virheettömiä seiniä kuoritaan ja että homeseinät ovat kuivia. Niin ja sitten ne saakelin patolevyt ja salaojitukset - kolmanteen kertaan samaan rakennukseen.



Seuraava