21:12 hätäkeskus

  • licence27

Viimeisten 12 tunnin aikana on tapahtunut esimerkiksi seuraavaa. Palattuani ohituksesta omalle kaistalle moottoritiellä vastapalloon humahti ilmeisesti pakettiauto. Se tuli kirjaimellisesti aivan yöstä ja jos olisin päästellyt cruisella siitä edellisestä autosta ohi en olisi tässä tätä kirjoittamassa vaan joko sairaalassa tai ruumishuoneella. En todellakaan tiedä olinko pystynyt reagoimaan riittävän nopeasti ja mihin suuntaan sitä sitten väistää kun joku on päättänyt ajaa pohjoisen kaistaa kohti etelää.

Muutaman sekunnin sen humahduksen jälkeen soitin hätäkeskukseen. Niiden sekuntien aikana mielessäni kiisi esimerkiksi huomisen lööppi "Hautakynttilöiden vientimatka jäi viimeiseksi" ja se että mitä seuraavaksi näkee kun poistuu kotoa.

No hätäkeskuksessa oltiin jo siinä vaiheessa tilanteen tasalla, poliisiauto paineli vastaan etelään menevää kaistaa, mutta jos ei siellä seuraavassa rampissa ketään vastassa ollut niin ei sillä tahdilla näyttänyt olevan saavutettavissa. Toki itsekin vapaiden nopeuksien Saksalaistietä ajaneena tiedän että sitä nopeutta Transportterista löytyy kun se vaan saa kiihtymään ja nyt oli varsin liukasta paikka paikoin.

Peilistä esimerkiksi seurasin kuinka kaksi autoa takanani lähti rampissa luistelemaan ulos ajolinjalta - ekassa paikassa olin itse jo napauttanut jarrupoljinta sen verran pysyin urissa.

No kotiin kuitenkin pääsin, sain tankattua ja ehdimpä yöllä vielä pelastaa yhden Peugeot 406 farmarin kuljettajineen ja matkustajineen lumipenkan päältä. Eivät siis olleet mihinkään suistuneet, vaan parkkiruudusta lähtevällä linjalla oli sen verran kinosta ettei enää rutisematta edennyt.

Päivän oudoin episodi ei ollut se kun ostin kaupan tyhjäksi hautakynttilöistä tai kun toiseen kauppaan tuli kerralla neljä nuorta kaunista naista jotka kaipasivat jotain isoa Anti-shopista isoon ääneen eikä lumipenkasta pelastetun kauniin naiskuljettajan vilpitön halaus- senkin kaiketi joku taas kuvasi ja lähettää naisen poikaystävälle.

Anti-Shop taitaa olla Jyväskylässä ja varmaan sillä voi nykyään olla useampikin liike ja verkkokauppa, mutta se ei muuta pornokauppaa sen kummemmaksi.

Tänään voisin kenties olla jossain muualla, mutta rehellisyys ei vaan kertakaikkiaan pure. Voi tietysti olla että valitsin sanani hieman huonosti, mutta tälläkin kertaa tarkotin mitä sanoin. Nainen siis viittoi luokseen ja kysyi miksi seuraan häntä katseellani. Vastasin että ei täällä ketään kauniimpaa ole katseltavaksi.

Hän sitten ehkä tuntia myöhemmin totesi että etsin jotain luonnonläheisempää naista. Se oli niin osuvasti sanottu ettei siihen voinut vastata mitään. Nainen oli siis upea, mutta miten sanoa kauniisti että alkoholin vaikutuksen alaisena minua on turha yrittää, tai että etkö yhtään ole huolissasi keuhkoistasi.

Sitten minua taas luultiin joksikin toiseksi. Sellainen tyypillisen jääkiekkoilijan kokoinen kaveri tuli tervehtimään, mutta en minä millään olisi pystynyt tunnistamaan ilman veljensä apua, koska oli varmaan edellisen kerran niin pieni ettei osannut kunnolla luistella.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus