317007

  • licence27

Pienellä safarilla- Aamu alkoi rattoisalla vierailulla poliisilaitokselle. Täytyi oikoa väärälle henkilölle matkannut valvontakamereran väläys.

Sieltä kolmen työmaakatselmuksen kautta kotiin. Räjähtänyt sylinteri irti koneesta ja odottamaan puhelua. Aikani odotettuani starttasin Suzukin ja lähdin jäätelölle.

Reissu meni muuten ok, mutta vaikka valot oli sammuksissa jäi sytytykseen virta päälle- näin ollen kun yritti käyntiin niin ei tapahtunut mitään.

Otin sulakkeen pois ja ekalla polkaisulla jäi käyntiin ja tuli onnistuneesti kotipihaa kohti. Viimeiset 50 metriä oli kuitenkin jollekin jutulle liikaa, eikä startannut uudestaan.

No kaikki varaosat mitä voi tarvita on jo olemassa. En vaan tiedä koska ehtii tutkia ja hutkia kuntoon. Toivottavasti olisi vain joku näkyvä sähköjohto irti tai poikki. Tulee sentään tankki otettua kertaalleen irti.

Seuraava reissu olikin sit reilut 130 km per suunta ja onneton kartturi kun jäi kolme risteystä jälkeen. Onneksi ei harhailtu montaa kilometriä ohi. Osat kyydissä kahdeksi kotiin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus