Seuraavat särkyneet 14

  • licence27

Matkapuhelin teki tänään viimeisen matkansa. Akku pullistui vaan ei onneksi räjähtänyt, sulanut tai syttynyt palamaan.

Kohtuullisesti palvellut puhelin, vaikka näppäimistö onkin huonosti kiinni. Edeltäjä jäi kaivinkoneen renkaan alle oltuaan yhden talven hiihtoladun varressa ja sen jälkeen vielä toista vuotta käytössä.

Tämä yksilö putosi toissa juhannuksena itse kaivamaani kaivoon ja oli siellä varmaan tunnin päällä uppopumpun jauhaessa vettä vähemmäksi. Sieltä pohjasepelin seasta sen kaivoin, kuivasin ja taas toista vuotta koettelemusten jälkeen ok ennen tätä aamua.

Onneksi neiti jonka toivoin tapaavani tänään perui tapaamisemme ennen kuin puhelin teki lopullisen lakon- muuten olisi ollut edessä reissu puhelinkauppaan ja epävarmuus siitä onko kiire lähteä vai ei.

Mieluusti olisin viettänyt iltapäivän ja vaikka illankin kauniissa seurassa, mutta jää varmaan tältä viikonlopulta haaveeksi.

Putkikelan levitin koki evoluutiota. Kelan korkeuden säädölle tuli lisää pelivaraa jo aikaisemmin. Muutama päivä sitten pidätinvarsi sai putken päälle nojaavalle osalle käärintämuovirullien sisäputkia 2 kpl. Kelan kannatin eli alapuoli sai muoviputkipäälliset tänään, joten sillä voi nyt aika huolella levittää vaikka maalämpöputkea.

Pidättimen kannattimen toispuoleisuus jäi vielä korjaamatta ja lukituspultti lyhentämättä.

Puominiittokoneen leikkuupään suojat purin kokonaan pois hitsauksen tieltä, jatkoin toisen jalaksen ja koska halusin terille hieman lisää tilaa myös murskauksen vastaterä sai luvan poistua. Lujassa oli sokat, mutta onneksi vanhan 602 turbo Valmetin palaneesta venttiilistä tehty tuurna kesti ongelmitta lyödä ne pois.

Kääntösylinteri varmaan menee huomenna koneeseen kiinni uusilla laakereilla, mutta vanhoilla tapeilla. Katajsiton kaunottaret vähenevät huomenna kahdella. En toki valita, koska palaavat ahkeroimaan opintojensa pariin, mutta vaikea uskoa että parempia tulee tilalle ensi vuonna.

Eikä siinä vielä kaikki: Paras piha kilpailussakin menestynyt entinen kouluterveydenhoitaja soitti tänään- piti jotain pihahommaa käydä tekemässä. Muuten hyvä, mutta minulle oli informoitu väärä osoite ja treffejä varten olin ilmoittautunut pois "rivistä".

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus