Aakkosia ja harjoittelija

  • licence27

Ihmettelin aamulla kun työmaalla oli tavanomaisten kahden ukon sijaan kolme ja iltapäivän korvalla poikkesi vielä neljäskin. Kolmas oli harjoittelija samasta koulusta jossa itsekin kolme vuotta vietin- toki neljää ainetta vajaana, mutta kuitenkin.

Joko opetuksen taso on laskenut tai sitten vaan ihan kaikkea ei enää opeteta/vaadita ja jos ei mitään vaadita niin ei voi myöskään saada. Työssä ja sen tekemisessä ei ollut mitään valittamista, mutta hieman kyseenalaistan varusteita tai lähinnä niiden puuttumista kun sentään ulkotöissä oltiin.

Sitten kun tolppaa pistetään pystyyn niin niitä perkeleen kaapeleita pitää oikeasti vetää ettei ne ole jalan ja tolpan välissä solmussa. Ainoa plussa oli että lavalle unohtuneen klapin ansiosta nostopiste saatiin vaihdettua, tolppa ylös ja kaapeli jäi mutkista huolimatta ihan ehjäksi. Niin ja tietysti se että näköjään isolla nostolenkillä pääsee nostosyteemä purkaessa parempaan lopputulokseen kuin vanhalla menetelmällä. Jopa niin paljon parempaan että vaikeuksista huolimatta toinenkin possu oli kaivettu esiin asfaltin alta ja siirretty ennen puolta neljää.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus