Purusukat

  • licence27

Huh mikä päivä takana. Ei millään tahtonut ymmärtää että oli sunnuntai ja vieläpä formulapäivä. Kun aikoinaan kävin Singaporessa niin lähinnä kiinnitti huomiota se kuinka paljon väkeä siellä oli ja kuinka siisti se paikka oli kaikin puolin.

Tai no siisti ja siisti. Kävin kiertelemässä hieman syrjemmällä ja yksi paikallinen yritti houkutella halvempaan majoitukseen, mutta totesin että mirluummin menen hotelliin missä ei ole termiittejä, paikallisia kusiaisia, torakoita tai ylipäätään oven karmeista uskaltaa ottaa kädellä kiinni ilman että jokin puree tai ryömii kättä pitkin.

Singapore ei valitettavasti ollut matkan viimeinen kohde, joten aika vähän tavaraa tarttui matkaan. Sen sijaan parturissa kävin ja se oli nopea ja edullinen käynti. Muistaakseni ostin kengät- joilla ei kotoissa lämpötiloissa tee mieli kävellä, mutta siellä olivat mukavan pehmeät. Housut, kultaisen pirunnyrkin ja ehkä jonkun puvun takin tapaisen.

"Go to little india"- oli ihan eri planeetan hinnat kuin keskustan hienoissa liikkeissä. Tinkivaraakin olisi varmaan ollut, mutta oli vähän kiire.

Nyt on purusukat pesukoneessa, umpisäiliö maassa ankkuroituna ja eristettynä. Samoin toivottavasti vuoden viimeinen autotallin pohja on auki, puoliksi routaeristetty ja nyt on viimein kuvatkin olemassa.

Meinasin tänään ostaa sahan. Muuten varmaan olisin ostanutkin, mutta kun ilmeisesti EU pistää tuonkin elinkeinon matalaksi niin voisi olla vähän turhan kallis harrastus. Samalla hintaa kun saa jo aika hyvän uuden tai ainakin käytetyn moottoripyörän.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus