Aamusokeus

  • licence27

Aamu voi joskus olla todella paskamainen. Se päivä oli tänään. Syynä oli ihan vaan muovilaatikko jonka olin mukamas hukannut ja kuitenkin se oli juuri siellä missä pitääkin.

Vein sen sitten perässä, kävin tankkaamassa ja koskapa hämärästi muistelin että la saattaisi olla ruuvaustalkoita tiedossa menin kahdeksaksi kaupan oven eteen.

Ensimmäiseksi ovia aukomaan ja joitain muoviroskia poimimaan riensi pitkät vaaleat hiukset tuulessa hulmuten kaunis nuori nainen. Sitten ihmettelin kuinka kaupasta tuli ulos asiakas. Olin kyllä auton kellon mukaan menossa sisään ihan oikeaan aikaan, mutta näköjään pieni säätö olisi paikallaan.

Kaksimielisesti ajatellen pieni säätö kiinnostaisi muutenkin. On muuten kumma juttu että joko näyttää niin upealta heti aamulla. Tietysti itsellä oli siinä vaiheessa takana reilut 70 kilometriä ja aamupala syömättä, mutta oli miten oli niin joka tapauksessa liikkeen valaistus ei tuo kauneutta yhtä hyvin esiin kuin aamuinen aurinko.

En sentään niin paljoa sokaistunut että olisin unohtanut ostaa sen kaipaamani akun.

Sieltä taas harkkoja nostamaan ja vasta puolen päivän tienoilla varsinaiselle työmaalle.

Siellä tilattu oja syntyi helposti ja nopeasti, mutta toisena työvuorossa ollut liittymän purku veikin sitten pitkälle iltaan asti. Hyvä puoli purkusuorituksessa oli että orvoksi jäänyttä koloa varte oli vieressä täytemaata reilumpia määriä. Jopa niin paljon että sillä päästää tekemään puintireitti ojasta yli.

En muista milloin olisi ajanut MF traktorilla. Tänään ajoin ja kirosin kun en saanut vetokoukkua laskeutumaan. Viputekniikka oli ihan ok, mutta ei enää siinä vaiheessa päivää uskaltanut kunnolla vetää lukitustangosta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus