Portaanpää

  • licence27

Aamu meni töissä vaihteeksi ilman minkään sortin herätyskellolähtöä. Töihin pääseminen olikin sitten luku sinänsä kun Suzukilla ei ollut tänä vuonna vielä varsinaisesti ajetttu ja ajovarusteitakin joutui etsimään sillä seurauksella että kun tämäytin oven lukkoon puuttui jotain varsin oleellista eli hanskat.

No lähdin siis siirtymälle ilman hanskoja ja sen kyllä tunsi jo heti ensimmäisen kilometrin jälkeen, mutta mutta ja kolmannen kerran mutta... Pikitien keskellä olikin joltain pudonnut nahkakäsine. Sen poimin siitä ja yhden hanskan voimin pääsin huoltoasemalle. Huoltoasemalla viereeni kaarsi valkoinen BMW farkku jonka takakontissa oli ilmeisesti isomman seurueen viikonlopun eväät- tai perheen... No joka tapauksessa nainen oli nuori vuosimallia 89 ja kaunis. Tankkauksen lomassa sitten kysyin paljonko se auto kuluttaa ja totesin että taitaa suzuki olla kaksi kertaa vanhempi kuin nainen ja melkein yhtä kaunis. Kun vuosimallit oli selvillä ja se "hyvin pelaa" oli aika poistua.

Sitten pujottelin kuorman pihaan, ihalin "muskelivenettä ja poistuin pikapikaa toiselle työmaalle.

Siellä oli menossa portaiden teko ja pääsuunnittelija oli poistunut keskuudestamme hautajaisiin. Näin ollen ehdin auttamaan viimeiselle pätkälle sekä mitoitukseen että kasaukseen.

Oli kuulemma aiheellinen kysymys kun kysyin onko muita sirkkelisahaustaitoisia...

Nyt mietityttää pari naamaa- siis sellaista jotka näin, näyttävät todella tutuilta, mutta ei löydy nimeä muistista.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus