Ääni, kasvot ja runko

  • licence27

En olisi tänään mieluusti poistunut akkukoneen ja sirkkelin äärestä, mutta oli pakko kun yksi ruuvikoko hupeni, eikä jääkaapissakaan ollut kuin makkaraa.

No sitten jäin arpomaan mistä löydän oikea paketin- ja siis tälläkään kertaa en saanut juuri sitä kokoa ja määrää mitä olin vailla. ainakin kahteen kertaan pysähdyin katsomaan myyjää ja siis nimenomaan takaapäin. Ihmettelen vaan miten hän tuli samasta ovesta sen kolme kertaa ulos, muttei koskaan mennyt siitä sisään niin että olisin huomannut. Onko siis hänen tapauksessaan takapuoli/vyötärön ja lantion suhde se mikä kiinnittää huomion, eikä niinkään mallimaiset kauniit kasvot.

Seuraavassa kaupassa sain ostoskorini nopeasti täyteen, kunnes huomasin että edessäni on hanskat kädessä radiomainosääni parhaasta päästä. Hän siis omalla nimellään mainostaa katsastusta ja vaikka kuvankaunis onkin niin se ääni on jotain kauniin yläpuolella. Siis sellainen ääni joka saa hyvässä mielessä niskakarvatkin nousemaan pystyyn.

Siinä sitten sopivasti oli hänen vieressään nuori nainen joka oli päättänyt laittaa jalkaansa sellaiset housut ettei terve heteromies voinut olla pysähtymättä hetkeksi tuijottamaan upeita pakaroita ja muutenkin hienoa runkoa. Harmi vaan kuitenkin se viereinen kaveri oli taas kasvoiltaan niin upea että jos eivät pariskunta keskenään niin se toinen kyllä vetää kasvoillaan pidemmän korren.

Viides asia mikä kiinnitti huomiota oli yhden naisen kynnet kaikissa sateenkaaren väreissä. En tiedä syytä, enkä kysynyt mutta oli ne silti hienot. Huomenna tuskin muistan noista yhtään mitään, enkä usko että radioäänikään tätä lukee, mutta jos lukee niin toivottavasti virpojia kävi, eikä tarvinnut syödä kaikkia karkkeja itse.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus