Kesäaika

  • licence27

Muutama päivä sitten moitin ABC:n lasagnen rakennetta. Tänään sopivasti ennen virpojien saapumista olin tehnyt oman versioni ja se oli sipulin ja porkkanan puuttumisesta huolimatta rakenteeltaan parempaa ja maultaan vähintäänkin yhtä hyvää kuin tuo kritiikkiä aiheuttanut. Kritiikki on vielä saamatta kun virpojien kuski sai hieman vetäytymättömän annoksen maistiaisia mukaan.

Tietysti yhdelle maatalon emännälle sanoin että en ole koskaan syönyt hyvää kasvislasagnea, mutta hänen luomuksensa korjasi senkin käsityksen täysin. Ei vaan hänen lapsikatraansa nuorin ymmärtänyt millaisen kulinaarisen aarteen äitinsä on saanut aikaan.

No virpojista selvittyäni pääsin taas jälleen kerran akkuporakoneen ja sirkkelin äärelle. 2. elementti on nyt kasassa. Samaa on varmaan luvassa huomennakin jos sataa veden kaikkia olomuotoja vaakatasossa.

Lautapino kului eilen loppuun ja se tarkoitti tälle päivälle ylimääräistä ohjelmaa. Tarkoitti toisen pinon purkamista. Ei siinä mitään ihmeellistä ollut paitsi ehkä ne neljä massiivipuuta. Muistaakseni sahurille sanoin että niin leveitä kun vain pystyy tekemään ja kun ne märkinä lastasin kyytiin niin kyllä oli painoa. Nyt ulkokuivina ne sai pinosta pois alamäkeen, mutta ei tehnyt mieli ilman konevoimaa yrittääkään siirtää katon alle sateelta suojaan.

Täytyy varmaan nikkaroida niistä joku pöytä tai muutama tuoli ellei sitten tee sängyn päätyjä. Ei ainakaan tarvitsisi tällä kertaa tehdä liimapuulevyjä.

Aamulla digiboxi vaihteeksi toimi ja oli tallentanut yllätys yllätys autourheilua. Se olikin sitten ensimmäinen kerta.

Kun sitten viimein katsoi sitä tallennetta niin ihmettelin että siis oikeasti kolme törmäystä kierroksella, rengasrikko, putoaminen viimeiseksi ja maalissa Keken kuitenkin neljäs. Ilmeisesti Tilanne on sama myös toisen suomalaisen tiimissä eli oli lähtöruutu mikä hyvänsä niin auton + kuskin nopeus riittää sijalle 6 ilman muiden ongelmia.

Tuo Vettelin voitto autolla jolta ei vielä odotettu ihmeitä ja Räikkösen neljäs sija viittaavat siihen että muullakin kuin Mercedeksellä pystyy voittamaan muut kisat paitsi Span ja Monzan. Sitten tietysti jos oikein luin niin niin jo viime kauden mustasta orista olisi saanut pelkästään paremmalla lämpöeristykselle kymmeniä hevosvoimia ja seuraava versio tuottaisi yli 800 hevosvoimaa. Sillä pääsee jo huonollakin autolla suoralla kovaa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus