Ai pystyseinääkö kaipasit

  • licence27

Oliko se uusi planeetta halkaisijaltaan 450 kilometriä? Sinne vaan sitten siirtokunnan rakentamiseen rakkaat itänaapurit niin on ainakin hyvät ja puhtaat maisemat. Tietysti voihan se miniplaneetta vaikka millainen radioaktiivinen louhiukkasloukku hyvänsä, mutta uskomatonta että se on pysynyt tuntemattomana näinkin kauan.

Pohdin aamulla mennäkö rautakauppaan vai hoitotietyömaalla. Päädyin tekemään molemmat ja nyt on sitten kengät märkinä kun näytin vielä päivän päätteeksi veturille painepesuria.

Vaikka noita yöpakkasia vielä on luvassa niin vaihtakaa tai vaihdattakaa etelän ihmiset kesärenkaita alle jos nyt on vielä nastat alla. Jo kertaalleen harjatuilla pientareilla on ihan käsittämätön kerros pölyä. Sitten kun ohjaamossa kerran aivastaa ja hiema menee pyörät reunaviivasta yli niin takana tuleva ei näe mitään ja pilvi peittää vielä vastaantulevienkin kaistan,

Kahteen otteeseen tänään jouduin väistämään kun ohittava ajoneuvo meinasi päätyä vastaantulijan keulaan. Näin kyllä peilistä hyvin ja ajoissa kuinka toivottomaan paikkaan ilmeisesti Imatralta kotoisin oleva täysperävaunuyhdistelmä, mutta tiukkaa teki että sain ylipäätään väistettyä kääntyvien kaistalle. Hyvä vinkki siis teille jotka saatte puskurissa roikkumisesta mielihyvää- älkää tehkö sitä, puhuko puhelimessa ja ajelko vakionopeussäädin päällä pölypilveen.

Kolmannen vaaratilanteen aiheutti Trasporter josta oli joko vedet, öljyt tai polttoaineet levinneet tielle ja itse auto tietysti puoliksi ajoradalla. Kumma juttu että vain minä pysähdyin ja näytti että aika moni sen tapahtumapaikan ohi ajaneista ei reagoinut edes hieman jarruttamalla. Täytyy tajuta ettei kolme autoa rinnakkain sovi ja jos sopii niin se kolmas nostattaa pölypilven, sokaisee molemmat kaistat ja sitten sinne joku perkele ajaa vakionopeussäätimellä sokkona sataa ja tappaa vähintään sen hajonneen auton edessä olleet kuljettajan ja matkustajan. Jos näkyvyys heikkeneen niin vauhia pitää hidastaa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus