Reikä tietojärjestelmän järjessä

  • licence27

Jouduin tänään kyseenalaistamaan oman luetun ymmärtämiseni ja sen lisäksi tietysti yhden varsin merkittävän tietojärjestelmän toimintalogiikan.

En tiedä onnistuuko asian oikaisu enää, tuleeko karenssia vai jälleen kerran pieni taloudellinen tappio, mutta yritettävä on.

Oli siis kysmys rivistä jolla lukee "2011" toisessa kaavakkeessa niin ikään "2011" ja taas sopimuspapereissa 2012. Näin ollen aivohalvauksesta seurauksineen kärsii niin tietokoneohjelma kuin vuokralaisenikin. Vuokralainen on toipunut, mutta ohjelma on edelleen epälooginen.

Sen setvimiseen meni eilinen ilta, tämä aamupäivä, tunti iltapäivästä, 60 kilometriä ajoa, vartti illasta ja tulee menemään vielä ensi viikollakin useampi tunti. Perkele mitä touhua.

Nukkkuminen tuottaa vaikeuksia- ei niinkään tuon keskeneräisen asian vuoksi vaan puolustusvoimien. Ilmeisesti isompi leiri tai harjoitus menossa, koska ihan kallioporalla ja pienellä määrällä dynamiittia ei moista jytinää aikaan saada ja tietysti tyyntä / sellainen tuulen suunta että pihalla saa takaumia yli ja kohti lentävistä kranaateista.

Panostaja oli ahkeroinut sitten viime näkemän ja hoitotien mutka alkaa olla aika hyvässä mallissa. Seitsemän setti sinne vielä odottamaan jäi + 2 reikää penkassa. Voi olla ettei niiden kahden napsauttamisesta ole mitään hyötyä jos on vain varaa ajaa hieman enemmän pintasoraa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus