Aina matkalla jonnekin

  • licence27

Noin 15 vuotta sitten kirjoitin vision siitä mihin suuntaan autoteollisuus menee. Olettaen että Ford Focusta tehdään edelleen Venäjällä osuin oikeaan jopa siinä että sielläkin missä bensa on halpaa laitetaan konepellin alle WAG konsernin TFSI moottoreiden veroisia myllyjä. Toki oletin että venäläiset tekisivät perusmoottorin itse valuraudasta ja että logossa lukisi jotain muuta kuin Ford.

Suunitelmat muuttuvat, tasanteet kasvavat, kivet loppuvat ja jossain vaiheessa sataa kunnolla niskaan.

Ehkä kohta poliisi alkaa tutkimaan petosvyyhteä nimikkeellä Sunny Car Center. Koko touhu on vaikuttanut alusta asti suurelta kusetukselta ja moottoritien katteen lailla rahaa on poltettu tai upotettu pohjattomaan suohon.

En kuitenkaan usko että ketään koskaan tuomitaan ja miksi tuomittaisiinkaan kun kyseessä on investointi jonka kulut saadaan hukattua suurkunnan veronmaksajien maksettaviksi.

Miksi tuomitaan kun tonttivuokrat voidaan nostaa jopa 8-kertaisiksi tai pakottaa vuokralaiset lunastmaan tonttinsa. Jos yksityinen ihminen nostaa vuokran kertarysäyksellä 8- kertaiseksi se katsotaan kiskonnaksi. Tietysti hintataso voi olla myös alakanttiin poskellaan ja voi olla ollut sitä jo kymmeniä vuosia.

Kaksi päivää on mennyt kuin tunnelissa. Ei mitään saa valmiiksi, suunnitelmia muutetaan lennosta, kavereita ei ehdi näkemään ja jos ei olisi muistutettu niin en edes tietäisi mikä päivä tänään on.

Oli siis tarkoitus maanantaina poiketa kaverilla. Kaverin mielestä sunnuntaina, vaikka sanoin kyllä hänen sitä ehdottaessaan että oletan vuorokauden jo vaihtuneen sunnuntaiksi ja sunnuntaina mun on käytävä tekemässä omia hommia että maanantaina voi olla jotain toivoa- lopputuloksena kumpanakin päivänä viimeinen kone pysähtyi klo 23:n jälkeen.

Eikä siis tähän rysäyksen syntymiseen vaadittu kuin reilu vuorokausi lomaa ja vieläpä viikonloppuna. Eipä silti- olihan se jokilaivaristeily hieno kokemus ja nyt tiedän sanoa sen olevan katamaraani, kulkevan kahden Ivecon turbodieselin voimin joista kummastakin otetaan tyyliin 175 kW ja säätövaraa löytyy noin tehojen tuplaamiseen. Tankataan säiliöautolla, valmistettu Raumalla, 12 mm alumiini eli kestää vähän rikkoa jäitäkin.Sitä en tiedä kumpi oli kauniimpi laivalla ollut ravintolahenkilö vai visavuoren opas, enkä myöskään minkä ikäinen mahtoi olla ilmeisesti yksi matkustanut japanilaisturisti.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus