Ajalta ennen rintamamiehiä

  • licence27

1918 siirretty talo- alkuperäinen rakennusvuosi noin 1830 ja vielä iskussa. Perustus rikottu yhdesä paikasta vesijohtoa varten, mutta muuten loistavassa kunnossa. Rannasta ja laiturista ei voi vielä sanoa samaa.

Naapurissa talovanhukselle sensijaan tuli noutaja- jos sen olisi pyromaani polttanut niin ei olisi tullu pitkää lajitteluprosessia. Katto oli jossain vaiheessa vuotanut ja näin ollen purkukuntoon meneminen oli tapahtunut nopeasti. Oli kaiketi koviakin hirsiä, mutta myös sellaista että nyrkillä pääsi kuulemma seinästä läpi.

Sitkeä vesijohtotyömaa menetti toisen koneen- mielestäni se on valmis ja ihan hyvä, mutta maksajalta täytyy vielä kysyä tehdäänkö jotain vai ei.

Kiinalaisrenkaista toinen vuotaa- onneksi sen saa tarvittaessa vaihdettua. 1,5 toisessa ja 2,2 toisessa ei ole enää hyvä ajaa suoraan- ehkä toimisi kallistetulla ovaalilla kunnes tyhjenee lisää.

Ei ollut illalla kaupungissa toimivaa painemittaria. Linnatuulesta löytyi kaksikin. Ajamaan joutui, mutta ei se mitään. Toivottavasti varsinkin ABC:llä mittaria käytettäisiin hellävaraisemmin- taas oli kappaleina.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus