Ajokauden 3.kierros

  • licence27

Pitkästä aikaa lämmintä ja kuivaa. Kun kolm kilsaa pääsi pihasta niin eka moottoripyörä vastaan, taas kolme ja seuraava + yksi mopo. Paluumatkalla liikunnan parista ei tullut yhtään vastaan, mutta kyllä 2 edellä isommilla pyörillään ajanutta motoristia hämmentyneinä katselivat peileihinsä kun ajoin ne kiinni oman mittarini mukaan kokolailla rajoituksia noudattaen.

Voihan olla että mittari on vanhuuttaan jäykistynyt ja näyttää liian vähän, eikä liikaa kuten japseissa yleensä. Mailoille tarvis olla joku fiksumpi kuljetusteline. Ei voi teipata kiinni edes pakoputkiin vaikka muoto ois aika sama- sulavat pian kiinni kromiin.

Kobelcon ohjaamossa oli aika kerros hiekkaa ja multaa. Lämppärin suodatin ja kanavat oli sentään aika puhtaat- Ajomoottoreissa on nyt uudet öljyt sisällä 5328 h kohdalla laitettu. Vielä kun saisi ehjän penkin. Kyl tolla nykyisellälkin ajaa voi, mut mieluummin saisi olla ehjä seuraavia viittä tuhatta tuntia varten.

Hämmästyttävän hyvät sylinterit ja letkurikkoventtiilit. Puomi on ollut liki viikon pyörittäjä noin 20 cm maasta puomi suorana, eikä ole sanottavasti laskenut.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus