Monttubileet

  • licence27

Maasta sinä ollet tullut ja maaksi sinä olet jälleen tuleva. No tällä kertaa vainajan siunaus- ja muistotilaisuus oli pidemmän puoleinen. Siis toki sukulainen, eikä kauhean läheinen, mutta oppihan sitä nyt taas palan historiaa.

Pojan sanoen loppumetreistä suunnilleen niin että hyvä jos lähtee noin että töpseli irtoaa kerralla. Sen verta luja paukku että vaikka olisi saanut sen kohtauksen sairaalassa niin vain 5% selvitymismahdollisuus. Mutta kun takana on pitkä ja antoisa elämä niin levätköön rauhassa.

Muna on kanaa viisaampi- lapsenlapset- siis ne paikallaolijoista nuorimmat tulkkasivat adresseista vaikemmat nimet- en sit tiedä oliko kyse käsialan tuntemuksesta, ulkoa opettelusta vai siitä että toinenkin puoli sukua oli entuudestaan nimituttuja.

No sit jo liki muistotilaisuuden päättyessä ohi kuulin että 21- v juhlabileet oli tyhjennetty poliisivoimin. Siis syynä se että populaatio oli minkä lie nettipalstailmoitusen vuoksi kymmenkertaistunut ja sotku sen mukainen. Enkä näin ollen yhtään ihmettele että poiketessani eilen pitkästä aikaa katsomassa onko kaupunki yöllä vielä paikallaan- olihan se mutta aivan kuollut- Tänään oli hautausmaallakin enemmän väkeä.

Tuli sentään autoa ulkoilutettua ettei männät ruostu. Nyt voisi itse asiassa ottaa UAZ 99 oktaaniset pois tankeista jos on oktaaneja enää jäljellä, mut uskaltaako laittaa tankkiin tilalle mitään muuta kuin
V-Poweria...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus