Ajotaidottomat 4

  • licence27

Ilmeisesti hiitolomat ja uusi presidentti ovat saaneet aikaan liikennenttä etelästä pohjoiseen. Ajokätöksestä päätellen eiliset farkkuvulvan ja ison audin kuljettajat eivät olleet tottuneet pitkään, moottoritietäkin suorempaan tiehen ja olemattomaan liikennemäärään. Pari pystyä keskisormea heille koska eivät osanneet ohittaessaan ajaan tarpeeksi pitkälle tyhjää vastaantulevien kaistaa vaan tunkivat takaisin viiden metrin päästä ohitetun auton keulasta sokaisten ohtetun lentävällä loskalla.

Siinä oli siis tapahtumat noin 60 km matkalta ja varmasti olisi ollut tilaa ohittaa järkevämminkin. Valitettavasti idioottimainen käytös tarttuu ja leviää. Seuraavalla tiellä vilkkaammassa liikenteessä mies ja vanha valkoinen Toyota maasturi. On kääntymässä vastaantulevien kaistan yli vasemmalle- miten toimitaan idioottimaisesta: pysäytetään auto tien oikeaan reunaan eli juurikin tasan päinvastaiseen paikkaan kuin liikennesäännöt edellyttävät. Jos olisi ryhmittynyt oikein keskiviivan viereen niin takana tullut jono olisi hieman hiljentänyt ja mahtunut maasturin ja penkan välistä ohi.

Luultuani että idioottiautoiluannos olisi jo täynnä niin ilmeisesti ihan sama auto paluusuuntaan: Tunkee hissutellen päätielle, ajaa 60 lasissa 80 alueella, saa takana tulevat jonoksi peräänsä, aiheuttaa 5 turhaa ohitusta ja saa rekan melkein takapuskuriinsa ja kaikki tämä vain noin kolmen kilometrin matkalla. Sanotaan ettei jonon ensimmäinen auto jonoa tee, mutta kyllä yhdelläkin auto + idioottikuljettaja tai idioottiajosuoritus saa sujuvan liikenteen sujumattomaksi.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus