Karkauspäivä

  • licence27

Tilipäiväkin kaiketi. Ei silti saanut nukkua pitkään eikä laskea tienattuja euroja puhumattakaan mistään rahakylvyistä.

Hyvän kylvyn saisi kun olisi kaikki noin 300 miljoonaa vaihtamatonta markkaa ammeessa. Nouseeko markkojen arvo sit seuraavien satojen vuosien aikana vai sytytetäänkö seteirahoilla takkoja... No sinänsä jos vaihtoetona on kerran vuodessa sytyttää kuivat takkapuut viidekympin (markan) setelillä tai tukea maksukyvytöntä Kreikkaa kuudella miljardilla niin takan sytytyksestä saa sentään liekin lämmön ja näkee milloin ja koska seteli palaa. Kreikkaan pumpatuista varoista ei voi sanoa samaa.

Tänään ei ole kukaan kosinut, eikä puhelinkaan pahemmin soinut. Töissä meni ihan ok, mutta töihin lähteminen ei ollut mitenkään mukavaa. Ei mieltä lämmitä nostaa kaksi öljytikkua ja havaita että moottorissa on öljyä tasan minimin ja maksimin puoliväliin saakka, mutta perässä tikku ei edes kastu. Täystuho ollut taas liikkeellä tukkikouran ja pikkuperävaunujen kanssa.

502- siinä sitä on murheellinen näky. Noin 40 vuotias uutena tullut, omistajia 1. Kytkin luisti, vei korjaamolle, uusi levy, uusi asetelma- pitää ei irroita.

Jossain on siis vikaa ja luottoasentaja katkaisi koneen, laittoi uuden kytkinlevyn, sääti ja totesi ettei vieläkään toimi kuten tehdas on sen ajatellut.

Sit nukkui yön yli ja soitti. "Vika taisi löytyä"

No sillä korjaamolla jossa valmetti oli kilinöneen ja vanhoine joten kuten toimivine kytkimineen oli vaihdettu repullinen osia. Oli kuitenkin tehty remontti katkaisemalla ja katsomatta ohjaamon lattian alla lymyävän huoltoluukun alle.

No mistäpä muu kuin merkkikorjaamon koulutuksen saanut asentaja osaisi sinne katsoa kun kytkimen saa nopeammin vaihdettua katkaisemalla koko traktorin. ko mallissa kytkinakselissa on liitosholkki kokolailla 75 cm päässä silmälaakerista. Kun luukkua ei oltu avattu ei oltu myskään havaittu liitosholkin molempien pulttien olevan poikki. Näin ollen kykinakseli pääsi jo korjaamolta kotiin ajamisen jälkeen muljahtamaan ulos silmälaakerin tuelta ja vispaamaan kytkinlevyn solmuun.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus