Älä kysy onko tää helppoo

  • licence27

Kun menin mainostamaan kuinka helppoa vetosilmukan vaihtaminen on ensimmäisen harjoiuskappaleen jälkeen, en todellakaan arvannut että se saakelin silmukka on kyllä paikallaan, mutta homma on vieläkin vaiheessa.

Sovittamiseen sain sorvin ääreen kokeneen apumiehen jolle annoin sitten käteen mallin ja sorvattavan kappaleen. Kun sitten sain molemmat mokkulat käteeni totesin ihan mittaamattakin että oli innostuksissaan sorvannut tukilevyn monta millimetriä liian pieneksi.

Eli taas alusta... Hitsaus ilmeisesti kovetti apuholkin ja seuraava prikka alkoi värisemään sorvatessa ja kärkipaloja meni vaihtoon. Sitten kun viimein pääsin kasaamaan niin lukitus ei tietenkään mennyt paikoilleen. Purku, pari sovitusta ja sitten päivä olikin jo ohi ja jäi kanttarellien katselukierros väliin.

Oli kääntöpaikkakin tukittu jokun marjastus/sienestysporukan toimesta- tilaa olisi ollut satoja hehtaareja ja vieressäkin sen kriittisen kolmen metrin verran ihan tasaista hiekkamaata.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus