Ankean päivän ilta

  • licence27

Kyllä parin päivän paastoaminen- lue mahatauti ja vuodelepo- vaikuttaa ruokahaluun. Tänäänkään ei ole oikein edes tehnyt mieli nähdä ruokaa saati sitten ruveta valmistamaan jotain herkullista.

Tänään huonommin on kuitenkin niillä joilla on vuorostaan lähemmän sukulaisen hautajaiset. Sellaiset terveiset lähettäisin myös omille sukulaisilleni jotka tuskin lukevat että menkää nyt edes hautajaisiin ja uurnien laskuun vaikkei se mitään herkkua olekaan.

Tänään kävin sellaisella haudalla jonka sijaintia en enää muistanut ja edellinen käynti on todennäköisesti ollut vuonna 1985 kauan on aikaa siis.

Sillon haudattu henkilö sai nyt vasta seurakseen isänsä ja näin pahasti sanoen toivottavasti saa nyt kuulla myös sen mitä silloin sanomatta jäi tai mitä ei aivokuollut enää ymmärtänyt.

Jos siis ette usko sattumaan niin ajatelkaa kuinka paljon ehtii tapahtua vuodesta 1985 tähän päivään. Ja siis yksi muutaman metrin tai puolen sekunnin virhearvionti liikenteessä on se mikä voi ratkaista jatkuuko ihmisen elämä vai ei- ja siis puoli sekuntia on vielä pitkä aika ja viisi metriä pitkä matka.

Eli siis kyllä tässä puhtaasti onneaan saa kiittä kun on selvinnyt hengissä osumatta moottoritietä väärään suuntaan paahtavan auton keulaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus