Ryöstöporvarimainos

  • licence27

Jossain kuulemma leikataan ja poltetaan vihreitä kortteja- siis siksi kun 25% leikkaus tuloissa ei ole mikään vitsi.

Jos K ja S haluaisivat oikeasti tehdä jotain niin nyt olisi aika leikata kaupan katteista roimasti KOTIMAISTEN ELINTARVIKKEIDEN vuoksi.

Se ei pienessä maatalousvaltaisessa kunnassa paljon naurata kun verotuloista häviää 16 miljoonaa €. Kaksi suurta pesevät kätensä ja syytetään tietysti naapuria ja Lidliä.

Tietysti niillä on omat osansa, mutta joku tolkku kauppojen valikoimiinkin täytyis saada, hävikki pienemmäksi ja enemmän rahaa kotimaisille alkutuottajille.

Samoin tässä voi kysyä nyt jo kysyä mitä tapahtuu Agrimarketille. Nyt kun ei enää S-bonuksia sieltä heru niin kuihtuuko koko ketju? Ainakin tuontimerkkien ykkösenä sinnitellyt JD oli jo pallilaan pudonnut ja jos ennustaa pitäisi niin nyt tulee vedenjakotilanne. Toivottavasti bonuksia ennen metsästäneet kaivavat kuvettaan sen verran että saavat alleen kotimaiset traktorit ja puimurit. Toki voi olla että jostain koneesta tai kokoluokasta ei löydy kilpailukykyistä kotimaista konetta, mutta niistä mistä löytyy turha tuottaa kaukomailta.

Kovin tuntuu vaan joillan olevan syvässä Valtra/Valmet viha. Siis suorastaan sellainen että kaikilta muilta merkeiltä kysytään tarjoukset eikä kävellä sen lähimmän Valtra myyjän luokse jolla olisi kuitenkin tarjolla moneen hommaan paras kone puhumattakaan huollosta ja varaosapalvelusta. (VOLVO BM VALMET on ollut myös Hankkijan merkki)

Samoin testituloksista riippumatta uskotaan että Tumen kylvökone ei voi olla parempi kuin ulkomaalainen tai Sampon puimuri parempi kuin ulkomaalainen. Tai vaikka kotimainen olisi todistetusti parempi, kuten jo 6000/8000 sarjan Valmetit ja Valtrat olivat niin siitä huolimatta ei kaikille kelpaa.

Ehkä se eksotiikan hakeminen on kivaa siihen asti kun tulee vika tai tauti. Vikaantuminen tulee koneeseen tai tauti tarttuu kuin rikkaruohon siemen lannoitettuun maahan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus