Askel kohti hiekkarantaa

  • licence27

Minähän en ole rantaihmisiä. En mene kesäisin makoilemaan aurinkoon ja jos olisi ollut tarjolla lämmin suihku niin viime kesänäkään en varmaan olisi edes pariin otteeseen järvessä helteellä käynyt.

Kuitenkin tänään oli taas sellainen päivä että kuorma- auto oli aamulla tuonut rantahiekkaa ja minä tein sitten erinäisiä valmisteluja että rantahiekasta voisi tehdä palan autiota hiekkarantaa.

Jostain kumman syystä juutuin yöllä kirjoittamaan ja sen perään oli vielä aika liuta sähköposteja luettavaksi. Toisessa järjestyksessä olisi varmaan jäänyt kirjoittamatta.

No sitten kun kello soi oli pieni univaje ja se alkoi ilmetä puolimatkassa töihin. Olin aamulla käyttänyt päätykolmioiden ja jatkopalojen lastaamiseen aikaa tolkuttomasti + muistin tankata. Puolimatkassa muistin että rasvaprässi + rasvarin putkeen tarkotettu jatkoliitin jäi ottamatta kyytiin ja siitä muutama kymmenen kilometriä myöhemmin tajusin että kyydistä puuttuu myös kapea suodatinkangasrulla- siis se jolla oli tarkoitus tehdä kävelypolku kohti rantaa.

Perillä oli onneksi toista tarkoitusta varten varattu iso rulla josta sitten hiessä päin pyörittelin poikittain tiehen nähden pieniä paloja ja kyllähän se sinne noinkin syntyi lopulta.

Rasvaputki jäi korjaamatta, mutta tänään kyllä nostin sen korjauspakin valmiiksi autoon- vielä täytyisi valoissa paikassa tarkistaa onko siinäkään kaikkia tarvittavia osia enää jäljellä.

ps
Kaksi kertaa peräkkäisinä päivinä samassa Hesburgerissa ja eilen ranskalaiset oli aivan täydelliset- tänään ne oli korkeintaan keskinkertaiset tai sitten vaan olleet liian kauan odottamassa syöjäänsä. En tiedä mitä Kangasalla tehdään eri lailla, mutta siellä Prisman yhteydessä oleva Hesburger tuntuu olevan ainoa josta saa joka kerta ainakin hyvät ranskalaiset.

Onko sitten paistolaite, lämptila, aika, perunat vai huoltoväli erilaiset vai onko siinä joku kokkaajan tunnetila millä päästään aina samaan kuin siellä missä söin maanantaina kotimatkalla.

Vai olisiko ero pakastimessa. Tietysti jos kylmän perunan pudottaa kuumaan rasvaan niin ei muutama aste eroa säiltyslämpötilassa tee suurta eroa, mutta se voisi jo tehdä jos toisen paikan perunat ovat -25 ja toisen + 25 eli sulatetut.

Maussahan ei ole koskaan mitään vikaa ollut, mutta kai se kouluttaa sit onnistui tuomaan mukanaan timanttisen rakenteen.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus