Vääryyksiä

  • licence27

Tämä viikko on todella ankea. Hautajaistunnelmat menossa valmiiksi, mutta sitten taas toisaalta täytyy nostaa hattua sille kaverille joka ei miettinyt vaan toimi sillä muuten olisi melko varmasti kaksinkertainen hautajaistunnelma.

Jos päivästä nyt jotain hyvää voi sanoa niin sorakuskeille täytyy antaa kiitokset. Yhtään kuormaa ei ole kukaan ollut opastamassa paikoilleen ja jokainen kuorma on ollut täydellisesti oikeassa paikassa odottamassa.

Rasvaputkenkin sain paikattua, mutta mitä kävikään sitten kun oli aika lähteä kotiin- no hauki unohtui hankeen. Varmaan aamulla käy ilmi että nostoliinat on työmaalla tai jotain.

Oli sellainen paikka mistä otettiin puita pois tieltä ja kun ei siellä tulisijaa ole niin puut saa sieltä kun vaan viitsii lastata kyytiin ja kuljettaa. Piti siis paluukuormaa varten laittaa liinan vaunun pohjalle poikittain että kuorman saa sit näppärästi koneella purettua- tai vaikka vain vedettyä alas.

Treeneissä sai nauraa sisäisesti. Toisessa päässä ei ollut maalivahtia, joten kokeilin kahteen otteeseen roikkopalloa vanerin eteen sorkittavaksi. No toinen laituri ei ollut ratkaisuun tyytyväinen ja huuteli että koita toista ratkaisua ja seuraavalla kosketuksella helposta paikasta syötti pallon vastustajan lapaan ja kolme sekuntia myöhemmin pallo oli toisessa päässä maalissa. Ehkä siitäkin olisi vaan kannattanut syöttää se pallo maalin eteen ronkittavaksi koska minkään hienon poikittaissyöttökuvion rakentamisessa vanerilevyä vastaan ei ole mitään hyötyä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus