Basic Elements kateissa

  • licence27

Minä en ymmärrä musiikin päälle paljoakaan. Oli kuitenkin kiva nähdä livenä sekä Pandora että Basic Element. Niin hyviä kun nuokin on olleet viime vuosituhannella niin ensimmäiseksi esiintynyt kuulosti lähinnä missing elementiltä. Yritystä oli mutta ainakin näytti että noin seitsemän kertaa kitaristi valitti kun oma instrumenttinsa ei soinut kuin akustisena-

Lopuksi ilmeisesti kitaralle tehtiin jotain tai mixerille. Missään vaiheessa äänentoistossa ei ollut laadullisesti kehumista heidän vuorollaan.

Pandora sentään sai äänensä kuuluviin ja kuulosti jos lähes hyvältä. En tiedä oliko jäänyt koesoitot tekemättä tai kenen tekniikalla soittivat, mutta ei olisi kannattanut tulla edes paikalle ennen Pandoran alkua. On se aika kamalaa kun vasta biisin puolivälin jälkeen hahmottaa mitä miesparat yrittävät laulaa.

Yrityksen puutteesta ei sovi ELementtejäkään syyttää, mutta kun taustat on kovalla ja kaikki mitä menee mikrofonista läpi tulee ulos muminana- mistä se yleisökään tietää mitä pitäisi huutaa takaisin.

En tiedä kuka, mutta varsin kompakti ja hyvärkoppainen nainen esitteli tiukasti pakattua takapuoltaan portaiden yläpäässä, meinasin että varmaankin jollekin tutulleen, mutta ei siellä ainakaan sillä hetkellä ollut muita kuin minä ja hänen naispuolinen kaverinsa. Kurvit oli kohdallaan,

Iltaan mahtui myös episodi poliisin kanssa. En tuntenut lähinnä istuneita ihmisiä ollenkaan, eivätkä olleet myöskään poliisin tuttuja. Ilmeisesti vaan nuoren näköisiä kun katsoivat kaikilta muilta paitsi minulta paperit. Alkaa ilmeisesti korkea ikä suojata.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus