Lounaisirlaintilaismallinnus

  • licence27

Promillerajan nostamisen perusteluksi oli annettu syrjäytymisen estäminen. Se että kun on harva asutus niin ihmisen tarvis päästä omalla autollaan bubista kotiin. Jos ei pääse tapaamaan ihmisiä, jää neljän seinän sisälle tujoittamaan telkkaa ja kuolee kotona tylsyyteen.

Jos haluaa olla rauhassa keskellä ei mitään niin näköjään siihen riittää kun ajaa auton parkkiin pois tieltä- vaan annas olla kun tien vieressä on kaksi kiveä joihin ei yllä paineilmaporan letkut mistään muualta kuin tieltä. Virität poran paikalleen niin ainakin yksi auto tulee. Tai sitten kun yrität yhdistelmän kanssa työmaalta pois niin joku marjanpoimija on parkkeerannut juurikin silleen että ohi mahtuu enduropyörällä, mutta auto tai yhdistelmä jää jumiin.

Tänään nyt kävi noi molemmat ja olisi vielä tullut vastaantulijakin jos tientukko ei olis varoittanut.

Näin ollen jos Irlannin maaseudulla näin ajatellaan niin niihin korotetun promillerajan alueen autoihin tarvis laittaa alkolukko, mutta sellainen että ne bubeista ilman seuraa kohti kotia lähteneet autoilijat joutuisivat puhaltamaan matkalla muutaman kerran. Siihen kun yhdistetään kapeat tiet ja brittiläinen sähköistys niin alkaa tulla sosiaalista elämää. Pienellä ohjelmoinnilla autot voisi saada myös lakkoilemaan jonkun toisen yksineläjän portin kohdalle tai kun samaan suuntaan autoilee toinen yksineläjä. Toyotallahan on tähän jo tekniikka olemassa;)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus