Bittiavaruuteen kadonneet

  • licence27

Taas se meni nurin. Elisa taitaa olla ylikuormittunut. Liekö sit tämä se aika päivästä kun työikäinen väestö latailee pornoa siipoiltaa salaa tai yhdessä tuumin. Voi toki olla lunta linjoilla tai oravia keskuksessa, mutta toimii kuin raahasi tiileletkaa puolen metrin hangessa vuokratulla tiilikärryllä ja vielä vajaapaineisilla renkailla.

Ei mitään tärkeää kun päivä meni töissä pitkäksi. Onneksi ei tullut isompia tappiota. Täytyy antaa kuljetusliikkeen ihmiselle tunnustusta. 40 t tiiliä perillä, ei puoliväliin mennessä yhtään rikkinäistä tiiltä, notkahtanutta letkaa, ei edes rikkoutunutta suojamuovia. Bonuksena oli purkanut letkat niin tiiviiseen nippuun että olin jo aikeissa soittaa Tampereelle ja hakea pirun/noidannyrkin purkajan auttamaan letkojen erotuksessa. Ei meinannut saada yhtä, kahta, eikä edes neljää letkaa pinosta irti ilman että takana tai vieressä letka liikkuu mukana.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus