Tulkoon valkeus

  • licence27

Onneksi tuli ensilumen saapuessa ahkeroitu melkein kokonainen päivä auraviittoja laittaen. Tällä lumimäärällä ja muutama tuleva pyry lisää joutuu kohta miettimään jatkopaloja. Onneksi muutama päivä suojasäätä vähän tiivisti pölyvää pöpperölunta.

Discovery ja varmaan moni muukin kanava on näyttänyt realitysarjaa Rekkakuskit jäällä. Nyt on tarjolla valkoista seinää kaikelle kansalle, eikä tarvitse telkkaa katsoa. Koko ajan sataa lisää ja tuuli kuljettaa kinoksiksi.

Kaunista kuin postikortissa on maisema päivällä, tietä ei näy, ei perässä tulevia autoja, vain seuraavat kaksi punaista viitaa ja niiden väliin tähdätään.

Kun pahin pyry hellitti täytyi mennä laittmaan hyd öljyä koneeseen. Siihen tarkoitukseen oli saapunut uusi kiiltävä käsipumppu. Muuten meni ihan hienosti: Tynnyri konepeiton päälle, pumppu tynnyriin kiiinni ja letku klemmarilla kiinni pumppuun. Sit kuului pieni kolahdus. Yllättäen paluusuodattimen kannen ruuveistä yksi putosi jonnekin silmän kantamattomiin.

Esiohjaussuodattimen vaihto on tehty hankalaksi. Yksi letku on niin lähellä ettei saa iso räikkää väliin. Paineakun kun purki niin juuri ja juuri sai 12 kulmaisen kiintolenkin lenkkipään kiinni ja rystyset sinisiä vääntö ja kun irtosi niin rystyset sit punaiseksi pumppuun osuen.

Uusi öljy olikin sitten niin kirkasta ettei tiimalasista saanut selvää. Meni sit öljyä säiliö täyteen. Oli kevyt nostaa tynnyri ala ja sit vaan ylimääräiset säiliöstä pumpulla takaisin tynnyriin. Pakko oli laittaa moottori käyntiin että sai vähän väriä tiimalasiin. Ei ihme että jotkut valmistajat/merkit laittavat öljyynkin väriainetta.

Palvelin nurin ja taas meni bittiavaruuteen. Ei mitään tärkeää

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus