Cityn matematiikka + Valottomat valonpäät

  • licence27

Lienee aika voidella sukset ja lähteä tankkaamaan+ testaamaan latu.

Nyt on latu testattu ja vain parissa paikassa joutui hiekkaa väistelemään 6,5 km aikana. Lähtö jäi hieman myöhäiseen ajankohtaan ja ehkä neljännes ladusta oli valaisematonta. Ei tasamaalla mitään hätää ollut, mutta ne alamäet ei olleet kivoja pimeässä.

Onkohan Cityn laskureissa jotain vikaa. Tyhjästä ihastuslistasta huolimatta tilasto väitti listalla olleen kymmenen profiilia. Blogin laskuri näyttää lukemaa 732, vaikka oikea lukema on pitkälti yli 800.

Vähän samaa sarjaa on kattotuulettimen käyttöohje jossa käsketään varmistaa että ruuvit kantavat noin 40 puntaa. Mul ei ihan niin paljon brittirahaa kotona ollut, joten lisäsin dollareita ja muutaman kolikon paikallista valuuttaa. Ilmeisesti suomentaja ei ole ymmärtänyt lukemaansa ja nyt kun kantavuus on rahoilla testattu niin voi syyttää ohjekirjaa kun noin 40 paunaa eli vajaat 20 kiloa painava valaisin tulee ruuveineen katosta alas.

Yksikkömuunnos olisi turha jos ennen suomennosta olisi ollut käytössä SI järjestelmän mukainen mittayksikkö. Ei sentään mennyt metrit ja mailit sekaisin kuten muuannen avaruuteen lähetetyn koneen kanssa oli käynyt.

+
Mitä tulee ensimmäiseksi mieleen sanasta pikakorjaus- no ehkä ilmastointiteippi ja seuraavana kiertämällä liitetyt sähköjohdot. Samaan kategoriaan laittaisin perävaunun takavalojen asentamisen siten ettei koko johtosarjassa ole yhtään vedonpoistoa. Toki kun traktorilla vedetään niin sillä saa hydrauliikkaletkunkin vedettyä kappaleiksi, mutta ilman vedonpoistoa jo pelkka kaapelin omapaino pimentää valot kun vaunua vähänkään liikuttaa.

Olihan ne umpiot edulliset, mutta en ikinä olisi niitä kantanut kaupasta kotiin jos olisin tiennyt millaiset ne on sisältä. Pieni jousikuorma jonka on tarkoitus painaa johdinta valaisimen kuorta vasten on heikompi kuin ruuviliitos tai abiko. Toki voi olla että tuohon on tarkoitus laittaa joku taivutettu haarukkaliitin jousen alle, mutta ei sisältynyt toimitukseen.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus